Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC » Kolejna świetna gra! Ulepszamy swoją kopalnię, wykonujemy misje, wbijamy poziomy i co najważniejsze - zarabiamy!

Autor Wiadomość
RE: CryptoMiningGame - [Misje | Kopalnia] - BTC,DOGE,LTC
Sprawdź:
Masz racje bo szybciej też hash rate wpada niż np. czekając 2xxx k minut na 12 lvlu misji.
Dodali dzienny bonus! Nie jestem pewny jak to działa, ale z tego co rozumiem są różne nagrody typu 0.5 HPower, 5 satoshi itd, i codziennie zdobywamy jedną z tych nagród pomnożoną przez ilość dni z kolei, w których byliśmy w grze! Jeśli ktoś ma inną interpretację to chętnie przeczytam Big Grin

[Obrazek: ryLVr2qbf.png]

Żeby odebrać swój bonus trzeba kliknąć na ikonkę prezentu w dzisiejszym dniu - UWAGA, bo na tym kalendarzu niedziela jest pierwszym dniem tygodnia

EDIT: Fajna rzecz, przypomina trochę kalendarz adwentowy Big Grin Big Grin Zobaczymy jak się ten multiplier będzie powiększał, pewnie o 0.1x dziennie bo na 1x dziennie nie liczę ;D

A i multiplier resetuje się kazdego miesiąca

Moja nagroda za dzisiaj:
[Obrazek: HyEhI3cWG.png]
Mylisz sie. Nie chodzi tu przeciez o czas misji, a energie. Czym wyzej tym bardziej oplacalne pod tym katem, wiec najlepiej od gory brac.

Maksymalnie 150 satoshi, przecież to nic.

EDIT: Jeżeli byłoby to 1%, ucięło mi kawałek. A będzie pewnie duużo mniej ;/
Ja tam nic przeciwko dodatkowym satoshi nic nie mam, a może tez polecieć energia albo krysztalki
DokladnieSmile U mnie dzisiaj 5 satoshi Smile
U mnie 5 kryształków.
Admin poprawił czytelność tego dziennego bonusu, o wiele lepiej widać teraz co i jak, a nieodebrany dzień dzisiejszy jest podświetlony. Niby niskie nagrody, a bardzo przyjemnie się je odbiera... Sami zobaczcie:

[Obrazek: BJoqlMhbM.png]

Fajnie, że nad tym pracuje i rozwija stronę. Dodane są też nowe sieci, ciekawe, czy zwiększone będą zarobki w najbliższym czasie Smile
Fajna ta strona, szybko się rozkręca, żeby tylko się utrzymała, bo mam już kilkudziesięciu refów, obecnie poziom 9 ;-) a koparka u mnie pracuje już od rana hehe. Pozdrawiam.
Mam nadzieję że w przyszłości zbalansują tą gierkę bo zdobywanie 13 lvlka to jest masakra a o kolejnych jak pomyślę to pewnie 500k expa o.O
We need to pass wallet withdraw fees to 10% to cover our processing fees and time. We advice you to prefer faucethub as it's quite faster. Regards, the team.

Musimy przekazać opłaty za pobranie portfela do 10%, aby pokryć nasze opłaty i czas przetwarzania. Radzimy ci, abyś preferował faucethub, ponieważ jest dość szybki. Pozdrawiam, zespół.

kilmarnock, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Odpowiedz