Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Ponad 2500 PLN w 5 godzin » Druga część poradnika o zakładaniu kont osobistych

Autor Wiadomość
RE: Ponad 2500 PLN w 5 godzin
Sprawdź:
Jak to co kilka stow straty i sprzedajemy krypto i konczymy pozyczke.
Straty odrabiamy na braniu innych pozyczek bez ryzykowania juz i tyle.
Kto nieryzykuje niepije szampana Wink.
Co do inwestycji pieniędzy (szczególnie pożyczonych) jest jedna złota zasada - nie inwestuj więcej niż jesteś w stanie stracić.
Jeżeli bierzesz 5000 złotych tego typu "pożyczek" i ewentualna ich strata (części lub całości) Cie nie rusza - możesz inwestować.
Jeżeli bierzesz 5000 złotych tego typu "pożyczek" i ewentualna ich strata (części lub całości) narobi Ci bardzo dużo problemów - nie inwestuj.
Wystarczy trzymać się tej zasady, żeby uniknąć problemów takich jak:
- utrata płynności finansowej (i ewentualna spirala długów)
- nerwy spowodowane stratami na inwestycji - jeżeli jesteś w stanie stracić daną kwotę inwestycji bez zbytniego uszczerbku na całości kapitału to oznacza, że jest to dobra kwota inwestycji.

Wystarczy raz się przejechać na nieprzestrzeniu tej zasady i przeinwestowaniu, żeby jej już nigdy więcej nie złamać. Smile Albo spowoduje to debet na koncie, albo mini zawał jak się zobaczy utrate za dużej ilości kapitału.

pozdrawiam serdecznie Wink
Glosy: adrian018 (+1), Olszi (+1)
od jakich firm otrzymaliscie chwilowki?

kostek880, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2016.
(05-10-2017 08:23)kostek880 napisał(a):  od jakich firm otrzymaliscie chwilowki?

kostek880
Pewniakiem jest VIVUS i lendon.
Osobiście nie miałem problemów też z:
ale gotówka, ferratum bank, extraportfel, money man i halo pożyczka.
Reszta pożyczek to loteria (ważne by wiedzieć od jakiego wieku są pożyczki, bo np lendona można skorzystać dopiero jak się ma skończone 23lata, a z vivusa można już od 18 roku życia i zostanie przyznana pozyczka).

Ogólnie jak masz ponad 21lat i umowę o pracę (dostajesz wypłaty na swoje konto bankowe) to 90% pożyczek dostaniesz bez problemów. Jeśli jesteś bezrobotny lub nie masz stałych wpływów na konto to kilka dostaniesz, a kilka wniosków odrzucą.
Glosy: kostek880 (+1), Workis (+1)
a ja w Lendon nie dostałem.. chociaż większość osób dostaje.
Najlepszą przyznawalność według mnie mają Vivus, Miloan, VIA SMA, Ferratum, Filarum, Net Credit, Soho Credit, Wonga.

Zarabiaj na produktach cyfrowych >>
Glosy: kostek880 (+1), adrian018 (+1)
Pytanie do osób, które otrzymały pożyczkę od visusa, dzwonili do was w sprawie podpisania umowy?(po spłacie pożyczki)
TelegramGrzegorz ja ta pożyczkę brałem w tamtym roku i nie było żadnych telefonów z ich strony.
2 miesiące temu brał kolega i też nikt do niego nie dzwonił po spłacie z podpisaniem umowy, także jeśli tak robią to może się coś zmieniło, ale skoro to pożyczka przez internet i tak jej udzielają to nie powinno się nic na papierze podpisywać, od kilku lat jak w tym działam to pierwszy raz o czymś takim słyszę przy takich pożyczkach
Czy wszystko jest nadal aktualne? Chce się za to zabrać ;-)
sebens Stawki z poradnika już pewnie nie są aktualne (niektóre oferty też) ale jak przejrzysz dobrze ofertę programu partnerskiego to z pewnością znajdziesz sporo ciekawych i wartych wykonania ofert Smile
Dzięki za odpowiedź, jutro zobaczę co sie tam dzieje ;-) możesz zdradzić ile Tobie udało się na tym zarobic?
Odpowiedz