Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mam dwa skromne pytanie po pierwsze jak wygenerować swój numer ID w portfelu.
Po drugie ile trzeba słuchać żeby zaczeło zaliczać mi tę walute bo słucham dopiero 5 minut i mam 0.0000000
W zakładacie Adress w tym BITRADIO portfelu mam pustke... nie pokazuje zadnego adresu.
Jest puste pole LABEL i Adress
PS ok już zaczeło mi naliczać, tylko jak wygenerować adres w portfelu ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2017 17:03 przez moudyyy.)
lamar6 - rzeczywiście, moja nieuwaga... <facepalm>
Mam jeszcze jedno pytanie te BRO to jakieś umowne określenie a waluta to RADS? z giełdy PoSWallet?
tak mam to rozumieć? Następnie te BRO zamienia mi na RADS i mogę je wpłacić na giełde?
Założyłem na giełdzie konto i tam tak jakby wszystko stoi teraz...
Kiedy to rusza? Trochę się pogubiłem w temacie
Nie.
W chwili obecnej BRO nie jest notowane na żadnej giełdzie.
Waluta będzie dodana na giełdę poswallet.com (wygrała głosowanie) ale w tej chwili jeszcze nie jest.
Możliwe, że chcą żeby wszyscy otrzymali swoje udziały ze zbiórki - w każdym razie nie można handlować BRO na żadnej giełdzie - to się zmieni - tylko nie wiadomo kiedy.
Niedawno zakończył się pierwszy etap zbiórki - inwestorzy bili się o milion BRO.
Rynek wycenił zatem 1BRO na ok. 2700 satoshi i to należy przyjąć za cenę wyjściową moim zdaniem.