Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Od paru dni cisza w temacie wieć wchodze z uprzejmym zapytaniem-czy macie jakiś limit na rozmowy, bo gdzieś tam czytałem że 15 minut maksymalnie można przegadać na telefonie. próbuję to skonfrontować z tym co pisali na eforsie (oni limtów nie mają)?
(22-02-2017 17:38)patry$$$ napisał(a): Od paru dni cisza w temacie wieć wchodze z uprzejmym zapytaniem-czy macie jakiś limit na rozmowy, bo gdzieś tam czytałem że 15 minut maksymalnie można przegadać na telefonie. próbuję to skonfrontować z tym co pisali na eforsie (oni limtów nie mają)?
Na pewno nie 15 minut. Chyba niema żadnego ograniczenia na rozmowę.
A 15 minut wykluczone, bo skoro za minutę połączenia jest 67 groszy dla nas to jakim cudem robili by koledzy wyżej leady za 30+ zł?
(22-02-2017 17:38)patry$$$ napisał(a): Od paru dni cisza w temacie wieć wchodze z uprzejmym zapytaniem-czy macie jakiś limit na rozmowy, bo gdzieś tam czytałem że 15 minut maksymalnie można przegadać na telefonie. próbuję to skonfrontować z tym co pisali na eforsie (oni limtów nie mają)?
Tak, bodajże 15 minut w przypadku najdroższej opcji jeśli chodzi o telefony komórkowe i 30 minut w przypadku telefonów stacjonarnych.
Up. W FS jest 1,67 zł za min w przypadku taryfy za 6 zł.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2017 17:45 przez selfie.)
Tak, bodajże 15 minut w przypadku najdroższej opcji jeśli chodzi o telefony komórkowe i 30 minut w przypadku telefonów stacjonarnych.
Up. W FS jest 1,67 zł za min w przypadku taryfy za 6 zł.
To jakim cudem robili leady na ponad 30 zł?
Edit. Aa chyba że tak, źle przeczytałem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2017 17:47 przez Adriano42.)
Zresztą btw. Sex telefon dla Firesub obsługuje firma TeleAudio. Kiedyś sam z nimi prowadziłem rozmowy i dostałem dokładnie takie informacje- pic related.