Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Lepiej wynająć serwer i płacić im 10 % czy jak to tam sobie załatwi i w tedy nic Cie nie obchodzi. Pc wyłączony a górnicy kopią. Według mnie to najlepsze wyjście
(14-06-2017 15:37)k4rol napisał(a): Lepiej wynająć serwer i płacić im 10 % czy jak to tam sobie załatwi i w tedy nic Cie nie obchodzi. Pc wyłączony a górnicy kopią. Według mnie to najlepsze wyjście
(14-06-2017 15:37)k4rol napisał(a): Lepiej wynająć serwer i płacić im 10 % czy jak to tam sobie załatwi i w tedy nic Cie nie obchodzi. Pc wyłączony a górnicy kopią. Według mnie to najlepsze wyjście
serwer tzn? cos jak nicehash?
lub https://www.miningrigrentals.com/ - tu ostatnio widzialem ceny mocno zawyzone - ale zawsze mozna napisac do kolesia o bonus w postaci mocy lub dodatkowych godzin za free
Kopareczka zcash. Chodzi o serwer że swoimi kartami graficznymi. Nie obchodzi Cie nic (prąd itd.) Kopareczka sc, na której można zarobić po odjeciu kosztów za serwer + górników kppiacych sc, wyjmujemy 2k zł na najniższm serwerze. Tak po krótce mówiąc. Osobiście zbieram na koparke i zaczynam kopać. Ładne pieniądze można wyciągnąć.
(14-06-2017 18:34)k4rol napisał(a): Kopareczka zcash. Chodzi o serwer że swoimi kartami graficznymi. Nie obchodzi Cie nic (prąd itd.) Kopareczka sc, na której można zarobić po odjeciu kosztów za serwer + górników kppiacych sc, wyjmujemy 2k zł na najniższm serwerze. Tak po krótce mówiąc. Osobiście zbieram na koparke i zaczynam kopać. Ładne pieniądze można wyciągnąć.
widać i słychać że zielonego pojęcia nie masz o wydobywaniu w krypto. nim kupisz swoją kopareczke to już dawno diff ci skoczy i twoja inwestycja bedzie tylko stratna ale zbieraj zbieraj dalej na kopareczke
(14-06-2017 18:34)k4rol napisał(a): Kopareczka zcash. Chodzi o serwer że swoimi kartami graficznymi. Nie obchodzi Cie nic (prąd itd.) Kopareczka sc, na której można zarobić po odjeciu kosztów za serwer + górników kppiacych sc, wyjmujemy 2k zł na najniższm serwerze. Tak po krótce mówiąc. Osobiście zbieram na koparke i zaczynam kopać. Ładne pieniądze można wyciągnąć.
widać i słychać że zielonego pojęcia nie masz o wydobywaniu w krypto. nim kupisz swoją kopareczke to już dawno diff ci skoczy i twoja inwestycja bedzie tylko stratna ale zbieraj zbieraj dalej na kopareczke
Synku co Ty będziesz mi tu mówił. Na ko-pareczkę dzieciaku fundusze już mam. Czekam tylko na serwer, który zakupiłem. Jeszcze czekam na założenie koparki. Widać należysz do naciągaczy i hejterów. Także powodzenia. Jeśli synku nie będzie opłacało się wydobywanie to przechodzę na drugą i tak do skutku. Mała informacja na przyszłość. Staram się zarabiać jakieś $. Po Twoim pisaniu stwierdzam, że masz zero pojęcia odnośnie zarabiania pasywnego. Zacznij zarabiać z głową. Rozwój intelektualny. Taka wskazówka dla Ciebie synku...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2017 20:59 przez k4rol.)
chłopcze ja w dzien robie tyle w krypto co ty w rok . to przestan mi tu bredzic o pasywnym zarabianiu ile lat zbierales na kopareczke? jeszcze pewnie od biedy z najnizsza moca /placze
biedaku nie wiem czy mowienie gdzie kto moze zarabiac to naciaganie ale widocznie twoj malo-rozwiniety mozg juz tak ma oczywiscie ja to powiem za free a ty bedziesz zulil hajs jak sep . pozdrawiam kopareczke /omg
masz dziecinko tygodniowa moja zabawa o ktorej ty do konca zycia mozesz tylko marzyc
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2017 22:31 przez BTC-analityk.)
(16-06-2017 22:11)BTC-analityk napisał(a): chłopcze ja w dzien robie tyle w krypto co ty w rok . to przestan mi tu bredzic o pasywnym zarabianiu ile lat zbierales na kopareczke? jeszcze pewnie od biedy z najnizsza moca /placze
biedaku nie wiem czy mowienie gdzie kto moze zarabiac to naciaganie ale widocznie twoj malo-rozwiniety mozg juz tak ma oczywiscie ja to powiem za free a ty bedziesz zulil hajs jak sep . pozdrawiam kopareczke /omg
masz dziecinko tygodniowa moja zabawa o ktorej ty do konca zycia mozesz tylko marzyc