Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Coś jednak drgnęło, bo zaprezentowali giełdę wewnętrzną, która właściwie jest bez sensu i z tego co wiem wykonali transakcje na pokaz za 0,33$ czy Euro już nie pamiętam, ale wszyscy "promotorzy" się tym chwalili na fejsie. Dascoin teraz chyba dalej będzie tkwił w zawieszeniu do 2018r. Wtedy ma być wprowadzany na giełdę zewnętrzną. W tym czasie już "specjaliści" przewidywali cenę 3 czy 5 euro (nie pamiętam dokładnie).
Najbardziej śmieszą te całe weryfikacje, dane osobowe, nr telefonu potwierdzany, teraz skany faktur i dowodów. Obowiązkowy validator? Kolejny koszt - na nasze chyba ok. 150 zł. (w promocyjnej cenie!)
Chcą uchodzić za profesjonalistów a wszyscy widzimy co się dzieje. Jak zwykle amatorka.
Tylko pytanie kto kupi walutę na giełdzie skoro może kupić licencje i wyjdzie na tym lepiej. Z drugiej strony kto będzie chciał sprzedać walutę na giełdzie taniej niż kupił ja w licencji
Sprzeda kazdy kto potrzebuje kase badz nie wierzy w projekt a kupi kazdy kto poleca bo 40% prowizji jest w euro które mozesz przeznaczyc tylko na zakup kolejnych dascoinow
(28-03-2018 16:08)bithub napisał(a): Jak dociekać sprawiedliwości jak przetopiłem kasę na tej piramidzie? Złożyłem zawiadomienie do prokuratury i na Policje. Coś jeszcze się da?