Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Streetspotr zarabianie z telefonem » wykonywanie zadań typu tajemniczy klient

Autor Wiadomość
RE: Streetspotr zarabianie z telefonem
Sprawdź:
Udało się komuś zrobić McDonald'a? Mi w tym samym dniu co się pojawiły, przed godziną 14-tą znikły wszystkie (a miałem ich kilka do zrobienia, a zadanie można robić 12-20), szczerze wątpię zeby ktoś je wszystkie zrobił tak szybko.
Dzisiaj zwiekszyli stawke za Lidle - 45zł jeszcze takiej chyba nie było

[Obrazek: S0DDoi7.png]

2 sklepy jeszcze u mnie zostały do obrobienia Tongue
Na ile zl zrobiliście zakupy?
Ja ostatnio robiłem Lidla jak był za 40zł to byłem z rodzicami, wzieli jakies bułki, wode i owoce i wyszło jakoś ~25zł
Zadania z McDonalda sie pojawiły. Kilka zdjęć, kupienie happy meal i 40zl wpada Big Grin Czas zrobić tripa po stolicy i połapać. Ktoś chętny?
Jak ktoś może to niech wyśle zaproszenie [email protected]
(15-11-2016 15:43)sinoe napisał(a):  Jak ktoś może to niech wyśle zaproszenie [email protected]

Zaprosiłem.
U mnie obecnie 3 zadania, dwa związane z wystawą GoPro w elektromarketach i McDonald Big Grin
[email protected] - prosze o zapro Big Grin
Można zapro [email protected]?
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: