Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [UPDATE] ●• ►► $8.33 za 1000 short z Polski czyli Turcja i ich rewolucja! ◄◄ •●
To jak nazwiesz brak kontaktu z supportem od dlugiego czasu, zapewnianie o zrobieniu płatności w ciągu 24h , po czym mija miesiąc i dalej nic? Proponuje poczytac posty na ich fanpage,gdzie jest czarno na bialym wyjasnione wszystko przez uzytkownikow
RE: [UPDATE] ●• ►► $8.33 za 1000 short z Polski czyli Turcja i ich rewolucja! ◄◄ •●
Wielu uzytkownikow nabijalo sobie fraudy, stad tez pewnie obojetnosc serwisu na nich...
Mi jedynie ślizgają się w czasie bo czasami na wyjscie czekam 2 tyg~
Wiec raczej jezeli chodzi o niewyplacalnosc to ciezko sie z tym zgodzic, przynajmniej w moim wypadku
A na tickety jeszcze mi nigdy nie odpowiedzieli xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2017 00:04 przez Vasaki.)
Już wcześniej pisałem, że za ten sam ruch co na adf.ly, za który już otrzymałem 3 wypłaty na shorte zamknęli mi konto. Z czego ruch pochodził z strony, nie żaden facebookowy spam czy coś.
Więc powiem tyle, że to daje do zastanowienia.