Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Najbardziej wkurza Cię... » dawaj bez krępacji

Autor Wiadomość
RE: Najbardziej wkurza Cię...
Sprawdź:
Mnie najbardziej wkurzają tematy na forum typu "dawno nie zarabiałem i nie wiem za co się zabrać" lub "szukam wspólnika" bez podawania żadnych szczegółów... Niektórzy oczekują że wszystko na tacy dostaną...
Glosy: rachman (+1), Robaczek12 (+1)
Multi konta oszustów aż mnie to denerwuje jak mozna mieć z 5 kont je...
Glosy: rachman (+1), Begrezen (+1)
Zarzucanie komuś oszustwa bez przedstawiania dowodów, nabijanie postow na sile i spam bezwartosciowymi wpisami na forum.
Glosy: Czaq (+1), piotrgk4 (+1), rachman (+1), Robaczek12 (+1)
Oskarżanie innych osób bezpodstawnie
Glosy: rachman (+1)
Wkurza mnie że mój podobny temat http://zarabiam.com/Temat-Ksiega-skarg-i...%A1-110596 który był założony wcześniej nikt nie zareagował Tongue

(29-10-2016 17:47)MrocznyKILL napisał(a):  Wkurza mnie że mój podobny temat http://zarabiam.com/Temat-Ksiega-skarg-i...%A1-110596 który był założony wcześniej nikt nie zareagował Tongue

O fak przeopatrzałem i niezauważałem Twojego posta. Bym widział bym miał gdzie klnąć a w swojem nie wypada... Wink

Mój temacik deko inniejszy bo bardziej szerzasty. Wszechświata za mała - możesz miszczuniu tu na wsio narzekać by wyrzucić to z siebia. Nie tyko ino na sprawy forumowe czy wszechświatowe. Paniała? Wink To miłełejszego dnia impreza

edit: Dostała Ty bestyja reputa na pocieszenie...

Kod rabatowy SeoHost.pl - 30%
Glosy: MrocznyKILL (+1)
Powtórki Kevina na Polsacie w Święta
zmiana czasu na zimowy, kto to wymyślił Xpokerface

odp: niemcy w czasie I wojny światowej, tak, całego zło tego świata bierze się od niemców 4

Ja nie umrę pośród ognia, opon pisku, ludzi krzyku
Umieram każdego ranka, pomalutku i po cichu

[Obrazek: 4b429c47dc4f3949.png]
Pytasz banku o coś czy musisz a ci napierdzielą paragrafów, bzdur, a odpowiedź dadzą nie czy musisz tylko że możesz to zrobić to tu czy tam... dysmózgia kur...

Czaszki ból po impreza

Odpowiedz