Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
GoodContent.pl, mam pytanko natury technicznej.
Często zdarza się tak, że przy zerowej liczbie rejestracji pojawiają się wypełnione warunki. Czy jest to związane z opóźnieniani leadów, czy po prostu ktoś np. dzień później wypełnił ofertę?
(28-02-2016 16:04)Nupek369 napisał(a): @[Slight] dlaczego po serwisie? Właśnie przeczytałem cały temat i chciałem się zarejestrować. p Mógłby ktoś z osób działających tam napisać coś więcej?
Wcześniej jak wszedłem na stronę, to miała pętlę przekierowań, to już myślałem, że się zescamił, ale jednak jest, pewnie jakaś usterka.
Mam zamiar zacząć tutaj działać, jeśli ktoś z forumowiczów tutaj jeszcze działa, to mogę się zarejestrować z refa. Czekam najpóźniej do godziny 12 jutrzejszego dnia, kto pierwszy ten lepszy.