Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Dziennik - Forex » Dziennik - prowadzony dziÄ™ki poradnikowi

Autor Wiadomość
RE: Dziennik - Forex
Sprawdź:
(12-11-2015 19:41)mireck napisaÅ‚(a):  Przerwa tylko 10 min i już tyle w plecy??

Chciałem tą pozycję zamknąć, i byłby mały zysk... ale nie było możliwości .
więc poszedłem spać no i złapał stop los , w tym przypadku duży impreza .

10 minutowa przerwa , tak powiedział suport Lol
--------------------------------------------------
pozycja weszła chop , także nadrabiamy straty przez niewiedzę Idea
[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]

jestem jeszcze -47,24 zł impreza
Dziś 1 zagranie na plus, dobrze że nie wszedłem wcześniej bo byłby mały minus Big Grin.
Raczej będzie jeszcze 1 pozycja, chyba że przegapię Xpokerface .
Wracam na powierzchniÄ™ beka

Także jestem ogólnie 377,33 na plus Tongue
Piątek 13 jednak dla mnie zakończył się pechem Xpokerface .
Tak jak pisałem wcześniej, grając dużym wolumenem(LOTEM) musimy liczyć się z większą stratą.
Brakło ciutkę ciutkę do wygranej impreza . Ostatnia pozycja w piąteczek to -1250,98 zł Huh .

Także ogólnie jestem -899,11 zł .
Mam nadzieję, że w następnym tygodniu nadrobię stratę Cool .
-1250 zł na jednej pozycji Lol Wybiło Ci SL czy ręcznie zamknąłeś ?
(14-11-2015 15:30)Domel32 napisaÅ‚(a):  -1250 zÅ‚ na jednej pozycji Lol WybiÅ‚o Ci SL czy rÄ™cznie zamknÄ…Å‚eÅ› ?

Wybiło Wybiło Smile SL . To nie duża strata patrząc na to, że 1 wygrana jest w granicach ~390zł .
grasz stosunkiem zysku do ryzyka 1:4? nie wydaje mi się, żeby było to dobre rozwiązanie

ksipa, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
Nie jest to dobre rozwiÄ…zanie, bo wyzeruje konto, sÄ… braki w tym poradniku jak na moje oko Smile
(14-11-2015 20:11)ksipa napisaÅ‚(a):  grasz stosunkiem zysku do ryzyka 1:4? nie wydaje mi siÄ™, żeby byÅ‚o to dobre rozwiÄ…zanie

Nie nie jest to stosunek Sex 1:4 . Gdzieś w moich postach było info, że S/L jest różny. Czasem mniejszy niż PROFIT Smile
SL czasem mniejszy niż profit? czyli metoda do bani. przecież w większości przypadków ryzykujesz więcej niż możesz zyskać

ksipa, dumny członek http://zarabiam.com od May 2015.
(14-11-2015 21:36)ksipa napisaÅ‚(a):  SL czasem mniejszy niż profit? czyli metoda do bani. przecież w wiÄ™kszoÅ›ci przypadków ryzykujesz wiÄ™cej niż możesz zyskać

Rzadko ale czasem tak jest. Przejrzyj sobie od początku dziennik, wcześniej grałem mniejszym wolumenem i wyszedłem 400zł na plus. Były małe potknięcia, ale po to jest demo aby się uczyć. W większości przypadków metoda się sprawdza, a stop loss uaktywnia się rzadko impreza .
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Forex i zakÅ‚ady bukmacherskie - dziennik misiewicz 39 7,516 29-08-2023 12:39
Ostatni post: zelma29
Exclamation Eksperyment Forex. ziullko 12 4,430 27-12-2022 20:46
Ostatni post: Zaperr44
  Forex !!! Od 505 Euro do odciny:) JadziaxD 31 11,545 14-09-2022 17:32
Ostatni post: JadziaxD
Star Dziennik Forex - Day trading yellowx 42 12,826 06-11-2021 20:01
Ostatni post: antykt
  ZwiÄ™kszajÄ…c wolność.. Czyli rynek forex i strategia SkyTower amadeuslord 16 10,326 13-11-2019 16:10
Ostatni post: Damkofr

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: