Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Fajnie rozwija się nam nadal ten rev share, oczywiście jakby ktoś chciał dołączyć to dla swojej grupy oferuje konkursy, poradniki, kalkulatory, stronki landing page które ułatwią ci start w tej firmie a także pozwolą na łatwiejszą rekomendacje innym
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2019 16:45 przez rafi213.)
To trochę źle ci się wydaję, widocznie ktoś ci źle wytlumaczył co i jak
Z produktów korzystam fakt nie ze wszystkich ale z tych co korzystam jestem zadowolony. Jeśli chodzi ci o dofinansowanie zewnętrzne samego rev share to największy dochód to matryce z których firma ma 15%-20% zysku oraz środki trzymane w dużej części w bitcoinie który przez rok wzrósł o 400%
Poza tym na jesieni wchodzą dwa mega produkty które dadzą bardzo duże dofinansowanie.
*Moje wyniki nie są typowe: ten dowód zarobków nie jest gwarancją, że możesz zarobić tyle samo, ale jest to możliwe, przy odpowiedniej strategii i etyce pracy, oczywiście służę pomocą aby wytłumaczyć co i jak
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-06-2019 16:59 przez rafi213.)
*Moje wyniki nie są typowe: ten dowód zarobków nie jest gwarancją, że możesz zarobić tyle samo, ale jest to możliwe, przy odpowiedniej strategii i etyce pracy, oczywiście służę pomocą aby wytłumaczyć co i jak