Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com

Autor Wiadomość
RE: [ZAPISY] Pierwszy ZLOT użytkowników Zarabiam.com
Sprawdź:
(04-07-2015 23:05)Meloman napisał(a):  
(03-07-2015 20:11)Admin napisał(a):  Zgodnie z tym co obiecałem na samym początku jako sponsoring administracji zarabiam.com - OPŁACĘ CAŁOŚĆ APARTAMENTÓW DLA PIERWSZYCH 12 ZAPISANYCH PRZYJEZDNYCH (obecnie jest zapisanych bodajże 11 osób, info na stronie głównej) - Krótko mówiąc osoby, które wpłaciły zaliczkę w wysokości 10% wartości domku czyli 30zł będą mogły skorzystać nie z domku a z apartamentu za 300zł i całkiem bez dodatkowych dopłat Smile Mam nadzieję że taki prezent od administracji Was usatysfakcjonuje.
Mega gest z twojej strony, szacun za taki pozytywny czyn.
P.S
Mam nadzieję, że będziecie mieli super wyjazd i tylko tam się nie potopcie po alkoholu! W następnym roku napewno dołączę Big Grin
Na wakebordingu nie za bardzo się daTongue Kapoki z tego co wiem są obowiązkowe, więc nie potopią się nawet ktoś kto nie potrafi pływać Tongue

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Nadal mam miejsca w samochodzie z Łodzi,
juz nie wiem kto jedzie ze mną.(duzo pytan czy zabiore ale nic wiecej..)

Więc pisać w temacie i mnie oznaczać..
Zapisujcie się!
Nikt nikogo przecież nie zje, śmiało wpłacać zaliczkę Tongue
O lol, gdybym jechał to zabrałbym się z Karczem z Andrychowa Big Grin Szkoda że jutro wypada operacja, czekałem 1,5 roku, jak pech to pech.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Jeszcze tylko pare dni Big Grin

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Jedzie ktoś może z mazur ? Big Grin
zapisany;D koks dziwki i inne rozrywki xD
Zastanawiam sie dlaczego osoby z duzym stażem nie sa az tak bardzo zainteresowane zlotem, a nowe osoby, ktore sie dopiero zarejestrowały chca dołączyć do zlotu ? Chęć uscicniecia ręki adminowi ? Tongue

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Stary wyjadacz ma jednak mniej czasu z powodu form zarobku jakie udało mu się poznać XD Niby mam tylko 70 km przez autostradę, jednak wyjazd ze znajomymi nad morze i nie będę miał jak ;/
Glosy: piotrekprorok (+1)
(07-07-2015 22:00)nitram napisał(a):  Zastanawiam sie dlaczego osoby z duzym stażem nie sa az tak bardzo zainteresowane zlotem, a nowe osoby, ktore sie dopiero zarejestrowały chca dołączyć do zlotu ? Chęć uscicniecia ręki adminowi ? Tongue

nitram - Albo raczej liczą na nowe nisze, że ktoś po pijaku na zlocie się z nimi podzieli Idea

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: Pink134lol (+1), matimus (+1)
Odpowiedz