Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiam do 500zł miesięcznie w 100% PASYWNIE! Przeczytaj poradnik i pobij mój rekord
Sprawdź:
Niestety potwierdzam zliczenia nadal spadają. Zleciłem wypłatę i jestem w trakcie formalności.
Pisałem z adminem i twierdzi że ruch z poza PL ograniczają, z PL liczą. Sposób rozpoznawania lokalizacji może być efektem niezliczania ruchu z surfów jeśli dobrze rozumiem działanie surfów i to co uzyskałem od admina.
Nie da się prawie na tym zarobić nie mając naturalnego ruchu z PL.
RE: Zarabiam do 500zł miesięcznie w 100% PASYWNIE! Przeczytaj poradnik i pobij mój rekord
Włąśnie tez się zdziwiłem jak zobaczyłem ten nowy wymóg. Teraz dopiero zacząłem przeglądać ten temat bo już odo dawna korzystałem na sejfiku z tej usługi. Myślałem że po prostu wczesniej tego podpunktu jakoś nie zauważyłem, ale teraz już wiem dzięki komu to wszystko... masakra...
Z innej strony to jest zwykłe sk...stwo zmieniać zasady w trakcie gry, i to w momencie kiedy ludzie wypłacają należność. Ja miałem w miarę naturalny ruch i tym bardziej to boli.
Sposób został już rozwalony... Pomijam pomysły na F5 i td(szkoda znaków na to). Każdy człowiek który ma naturalny ruch lub wcześniej tą metodę stosował obecnie ją stracił. Osobiście proponuje ten temat wrzucić do "wtajemniczonych" aby ludzie o tym zapomnieli, a sejfik dajmy mu 2 tyg spadku zainteresowania i wszystko wróci do normy
F5 od początku było zastrzeżone że takie praktyki są piętnowane Nie wierze by wróciło stare zliczanie. Metodę można traktować wyłącznie już jako dodatek niestety...
(02-07-2015 23:14)DeI napisał(a): Temat do kosza?
Niezupełnie jak wspomniałem w temacie nisza wypaliła się w 90% a nie w 100% Nadal można tak dorobić lecz teraz moje rekordy dzienne kręcą się w okolicach kilku zł a nie jak dawniej kilkudziesięciu zł