Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Marian zaorał, niestety to co odstawia teraz Kukiz na swoim FB... poniżej krytyki. Jak facet tak emocjonalnie reaguje na zwykłą krytykę i podważanie sensowności swoich świętych JOWów to jak on ma się na prezydenta nadawać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2015 15:11 przez daniel42na.)
Kukiz wróci z podkulonym ogonem , albo zakończy politykę. Za dużo emocji. Polityka powinna być wyrachowana i bez skrupułów , a nie płacz na facebook'u że Korwin taki i owaki.
Oglądnijcie sobie ten materiał oraz wcześniejsze filmiki na jego temat, moim zdaniem Marian Kowalski powinien wygrać wybory, tylko on jest sensownym gościem i ostatnio pokazywał nawet jak zmienić ten parszywy ustrój, jeżeli coś to będę zapewne na niego głosował na Mariana
Pokazuję prawdziwy honor , męstwo i patriotyzm! Cześć i Chwała Bohaterom!
ja zostaje przy Januszu, ale w przyszłych wyborach kolejnych tylko narodowcy
Marian naprawdę dobrze wypadł w debacie o ile nie najlepiej, no może jeszcze palikot ale nie zgadzam się z jego poglądami więc
tymczasem to co robi Kukiz jest żenujące i poniżej krytyki, za dużo emocji sie nie nadaje do polityki.
Kukiz z nikim się nie zwąchał wszyscy by chcieli bo człowiek bez zaplecza partyjnego, bez funduszy tylko z poparciem ludzi zaszedł wyżej niż osoby z zapleczem Mój głos idzie właśnie na Kukiza
http://ewybory.eu/sonda-uliczna-07-05-2015/ Jak na tej stronie dają takie wyniki to Kukiz na 90% wejdzie do drugiej tury z Komorowskim a wtedy to już bankowo wygra bo oprócz głosów antysystemowych dostanie głosy od tych co wybrali Dude. U Korwina obstawiam wynik 10-15%.
Chyba nie wiesz czym różni się sonda uliczna od tych gdzie jest reprezentatywna grupa.
Zauważ również , że w tej sondzie nie ma ludzi bez zdania, co na ulicy jest praktycznie nie możliwe, a więc komu dodano głosy " nie mam zdania"?. Widząc inne wyniki wszystko jest okej, a więc Kukiz dostał w gratisie kilka procent. Media chcą wywindować w górę Kukiza i tyle.