Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
TAk, aktualnie trwają prace nad stronką,dlatego co jakiś czas małe limity bądź strona (problemy techniczne). Muszą ją jakoś zabezpieczyć przed polaczkami którzy szukają dojścia jak tu szybko zarobić btc
Jest sposób na darmowych,ale trzeba mieć troche na portfelu:
W 3,4 dni uzbierać np. 0.003,
z portfela zasilić btc-flow sumą 0.007 i wszystko przelać na portfel.
Jedyny koszt to 10000 satosho za przelew z portfela
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2015 15:20 przez dareo0045.)
Z portfela niemożliwe.Gdy bylo minimum 0.001 do wypłaty to przelałem 0.0007 z Coin Flaper i nie było problemu.Teraz też raczej nic się nie zmieniło.
Ups.a jednak wpłata minimum 0.01
sory
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-02-2015 16:33 przez dareo0045.)
ja juz wyciagnelem 57 zl . na darmowych heh wszystko wyplacone i bez rzadnych problemow . w srode kupuje 3 level . i bedzie jazda.
mam prosbe do tych osob co juz maja wyzszy poziom level. spojrzcie na minimum wyplaty jaka jest przy levelach 2 i 3. jesli 0.01 to bedzie dobrze a jak rowno podnosza z podniesieniem levelu to bedzie ciezko.
prosze o odpowiedz tu w temacie . dziekuje