Sprawdź:
(02-09-2014 14:18)dareo0045 napisał(a): Mógłbyś na private opisać jak wypłacać z btcircle na bitcoin i jakie są wymogi.Uzbierałem ponad 13$ i przy wypłacie z btcircle jest komunikat(nie znam angielskiego): Payout request refused
Based on your membership and investments, the payout maximum for your account is: $0.00
Skoro nie odpisuje to oznacza, że nie wchodzę w tą ofertę (wpłatę na skrill możesz zrobić przelewem internetowym więc to nie powinien być problem), tym bardziej, że pewnie nic nie wpłacałeś jeszcze, a skoro tak to bez inwestycji nic nie wypłacisz. Akceptowałeś to podczas rejestracji i jest komunikat na stronie głównej:
"Minimum investment required 0.01 BTC + fees
(Please do not join if you're not going to spend 0.01 BTC)"
@Killigan: Wypłaty można zlecać - chwilę po północy, warto sprawdzić czy Admin jest online - Kilka wypłat dzisiaj wyszło. A co i jak napiszę poniżej.
domell: Jeśli, od dajmy na to 23:58, siedziałeś już na podstronie Request Payout miałeś wpisaną cpatche itp. to będziesz miał komunikat o tym, że wypłaty wyłączone. Zrobiłem tak w nocy z Niedzieli na Poniedziałek na BTCcircle i wypłaty nie zrobiłem. Jak później patrzyłem na Dowody okazało się że wypłaty dokładnie z tej godziny się pojawiły kiedy ja chciałem zlecić.
Dzisiejszej nocy chwilkę po godzinie 00:00 (ważny jest czas serwera na dole strony) wszedłem na spokojnie w zakładkę request i wypłata poszła bez problemu. O 3 w nocy wypłata już była na moim portfelu.
@Lt_Ado: Tak samo można powiedzieć o Protium i Hydrogen - protium darmowe, a zarabia tyle samo co Hydrogen. Kruczek jest w ilości wynajmowanych poleconych, którzy przy takiej ilości reklam mogą dać dużą ilość $ (najwyższe aktualne AVG u mnie to 54 reklamy, więc nie jest tak źle).
--------------
Z mojej opinii to tak: Serwis JESZCZE wypłaca. Niby do 10 września mają ogarnąć pozostałości i 100% przychodu pójdzie na wypłaty. Po takim czasie bez wypłat w sumie rozumiem zadyszkę i limitowany czas na zlecanie, ale z drugiej strony wychodzi na to, że nie ma żadnych rezerw gotówki, a to co wpływa cały dzień to 50% ucieka momentalnie w ciągu kilku minut. Drugie 50% niby idzie na jeszcze pozostałe wypłaty.
Codziennie wszystko się zmienia tak jakby administracja szukała pomysłu... Teraz np. w tabelce z typami kont, widnieje że wypłaty są niby Manualne.
Zostało mi 6 dni Hydrogen i zaczekam do ostatniego dnia. Jak sytuacja się nie ustabilizuje to mocno się zastanowię czy wchodzić jeszcze w upgrade.