Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Recyclix.com - ROI 8-14% miesięcznie - polska zarejestrowana firma
Sprawdź:
Tak tylko w banku masz wklad caly czas do dyspozycji, a w Recyclix musisz przejsc 7 cykli aby ci sie wkład zwrócił co i tak nie zmienia faktu ze po roku mamy 145% czyli 45% na plusie a na lokacie tylko 2%
Ja takze polecam firme, wyplaty caly czas instant na btc
Ta... w banku masz też BFG ale co z tego??? Gość narzeka nie na blokadę kasy na tygodnie a TYLKO na procenty przecież. Lokatę może masz do dyspozycji ale zerwiesz to % przepada - rzadko która lokata zachowuje %. PKO daje za lokatę na 6 m-cy od 50 tys całe 1,3% nic tylko szaleć... Mniejsze banki trochę więcej ale i tak trzeba zakładać że powyżej 2% to zazwyczaj są te inwestycyjne czyli z ryzykiem utraty przynajmniej %.
Powiedzcie mi bo niewiem czy se to dobrze licze.Mam na koncie 40 euro i jak wejde w pelny kalkulator to po 3 cyklach pokazuje mi ze bede mial 16,8 zysku czyli rozumiem ze po 15 tygodniach pozniej w kolejnych cyklach bede caly czas mogl wyplacac te 16,8zysku?