Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ogólna dyskusja o PPA

Autor Wiadomość
RE: Ogólna dyskusja o PPA
Sprawdź:
Dlaczego tak twierdzisz? Jeżeli jest popyt to pobierają... Nic dziwnego.
Odp: Ogólna dyskusja o PPA
Patrz na pobrania . Zdjecie z fona .
Nie dziwne sa one?? Popatrz czasowo ...

zatapatalkowane ala miniacz

Załączone pliki Obrazki

Nie dziwne, ja też mam pobrania z walki w odstępie kilku minut, wszystko jest okej. Pomyśl że to tysiące ludzi szukało za free walkę, także jest ok Smile
Pobrania dalej wchodza .
Ps. Moj filmik byl pierwszy . Pobran sporo jak na jedna nisze . Mialem nawet z usa jedno xd . Tutaj screen

Załączone pliki Obrazki

Glosy: rozekrr (+1)
No widzisz, masz dobrą nisze i kaska leci, także wiesz jak szukać i pracować Smile Także miałem z Wielkiej Brytanii i Stanów Smile
A po co oni pobierali? Moze polak zagranica czy cos takiego... Ile Ty miales pobran na jakich stawkach??

Większość stawek to 2.93$ za polaków, ale inne serwisy bo ja w Astro Smile
Jaka konwersja?? Mozesz dac na pw link do strony . Bo to ja chyba podwedzilem layout xd

Link mogę dać tutaj już walka trwa, grafikę robiłem sam na szybko http://www.transmisjaonline.orq.pl Wink
Konwersi Ci teraz nie podam bo główna Astro się nie ładuje ale pewnie duża Smile
Haha . To ja podkosilem . Moja to transmisjeonline.tk
Ja mialem gateway na swojej stronie temu wiecej osob chetnych bylo . W sumie weszlo okolo 1k ludu na stronkeWink

Odpowiedz