Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Okienko do wpisania numeru w streamie ma pojawić się po 11 sekundach, a wyskakuje od razu po odpaleniu. Kolejnym razem wyskoczyło mi okienko, przeleciała sekundka, dwie materiału i dopiero się zatrzymał. Co się dzieje z tym streamem?
Chyba czas zmienić serwis...
Ogólnie to wygląda to tak jakby mówili, że rejestracji nie było, a tak naprawdę były, bo chcą podreperować budżet..
Myślałem żeby wrócić na LM, ale chyba sobie daruję.

Dostałem info od pewnej osoby, że numer wpisała, a kolejnego leada nie zaliczyło mi na streamie...
Glosy: nicooo (+1)
Ucinanie leadów było i będzie. To normalne.
Tylko szkoda, że LM się od tego odcina. Cofnij się parę stron wstecz i poczytaj, że przez cały weekend były problemy z programami. Pierwsza sprawa to zmieniony wygląd, a druga, to nie zaliczanie leadów, a LM twierdzi, że u nich wszystko okej. Pytam się, jak może być okej, skoro nie tylko ja mam jakieś problemy? Skoro ucinanie leadów było i będzie, to proponuję usunąć ze strony głównej ten napis: "Nowa jakość wśród programów partnerskich". Taka mała sugestia. Kiedyś było fajnie, bo czekało się max 2 dni na realizację, a dziś ten napis już nie pasuje, bo LM na dzień dzisiejszy nie wyróżnia się kompletnie niczym szczególnym od innych serwisów.
(23-06-2015 11:14)Voldir napisał(a):  Tylko szkoda, że LM się od tego odcina. Cofnij się parę stron wstecz i poczytaj, że przez cały weekend były problemy z programami. Pierwsza sprawa to zmieniony wygląd, a druga, to nie zaliczanie leadów, a LM twierdzi, e u nich wszystko okej. Pytam się, jak może być okej, skoro nie tylko ja mam jakieś problemy?

Ja cały czas czekam na informacje e-mail...
Glosy: Voldir (+1)
Ja nie miałem ostatnio żadnych problemów. A pracuję dzień w dzień. Zawsze jest OK.
JEDEN dzień był skopany, bo z 7%, zrobiło się 0,2%, ale napisałem do nich i się okazało, że to wina wprowadzenia nowego wyglądu programu, i w dodatku za pomoc doliczyli mi trochę leadów.

Także freebiz/leadmore to najlepszy serwis z subami jaki istnieje na obecną chwilę.
Glosy: Chada (+1)
Hm, możliwe, że ze stream coś jest bo gościu pisze mi, że wysłał wszystko itp., a lead nie mam. smutny
Ja ze swojej strony wiem na pewno, że ucięło 2 leady na streamie.
Mi się wydaje,że ucina dziś leady.
Odpowiedz