Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PaidVerts - program typu Rev Share » Dzieli sie zyskiem z użytkownikami

Autor Wiadomość
RE: PaidVerts - program typu Rev Share
Sprawdź:
(15-07-2014 18:23)Masterjam napisał(a):  akurat na wieczorne naliczenie. Cały dzień do 15 działało a o 16 zonk, przypadek? chyba juz 2 albo 3 o takiej samej porze

Mi też zaczyna coś tu śmierdzieć Undecided Admin zbiera całą kasę dla siebie bo te naliczenia są tragiczne. 4
Nie mogę kupić reklamy: Error: "An unknown error has occurred" Undecided
(15-07-2014 18:42)kariolmax napisał(a):  
(15-07-2014 18:23)Masterjam napisał(a):  akurat na wieczorne naliczenie. Cały dzień do 15 działało a o 16 zonk, przypadek? chyba juz 2 albo 3 o takiej samej porze

Mi też zaczyna coś tu śmierdzieć Undecided Admin zbiera całą kasę dla siebie bo te naliczenia są tragiczne. 4

Dlaczego piszesz takie głupoty. PV to chyba jedyny program w którym masz dostęp do niemal każdej statystyki jaką zapragniesz. Jeśli potrafisz liczyć i czytać z łatwością uzyskasz informacje kto, za co i ile zarobił. Jo jako administrator ma zbudowaną największą grupę poleconych i to jego zarobek w PV.

Co do działania strony to moim zdaniem popularność strony przerosła Jo. Z małego projektu w ciągu 3 miesięcy strona stała się jedną z najczęściej odwiedzanych witryn w internecie. Ilość użytkowników tak wzrosła że potrzebne są rozwiązania na skalę globalną na które PV nie było przygotowane. Niestety cierpi na tym PV i przed wszystkim My, co nie zmienia mojego zdania że jeszcze sporo na PV zarobimy Wink

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Glosy: Mafesto (+1)
Strona już działa, przed kilkoma minutami nie działała ale już jestSmile
Gdzieś było że jedna reklama kosztuje 1$ i przynosi 1,46$ zysku, więc się pytam gdzie ten zysk? Po kupieniu miałem 0,36$ i nadal tyle mam Sad
Myslicie, ze mozna wpłacic jeszcze te 100 dolarów bez wiekszego ryzyka? Od kilkunastu dni strona ma cholerne problemy, upada? Mysle własnie nad nieco wiekszą wpłata do PV, ale sie troche boje ze za tydzien serwis padnie.

Generalnie Jo niby wszystkich uspokaja, a po nim widac, ze nie jest oszustą (charakter mozna poznac po oczach Big Grin) no ale nic nie zrobi jezeli serwis nie bedzie mial pieniedzy zeby wyplacac :x
@Mksiak Zapytaj swojego sponsora, takie podstawowe informacje powinien Ci przekazać. Kupując kampanie za 1$ otrzymujesz 3100 BAP które są warte 1,55$. Potem otrzymujesz reklamy o wartości pieniężnej które konsumują punkty BAP zgodnie z wartością wyrażoną w $ (1$=2000BAP).

@reflex Nikt jednoznacznie Ci nie odpowie na to pytanie. Jednak ja traktuję program jako długoterminowy i tak też polecam go traktować moim poleconym którzy w zeszłym tygodniu weszli do programu łącznie za ponad 1000$. Ale oczywiście każdy podejmuje indywidualną decyzję.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
A gdzie są te pkt BAP ich licznik bo nigdzie nie widzę
@Mksiak, w zakładce 'Paid ads' wyświetla Ci się liczba punktów (bonus ad points remaining).
ile trzeba zainwestować żeby mieć zysk codzinnie 10 $ ???
Odpowiedz