Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
a czy jesli nie mam 18 lat a chcial bym wyplaic to moge opdac dane np znajomego a numer konta swoj ? Sprawdzaja oni o w jakis sposob ?
Mam pytanie
Jak w programie stream wpisac zeby opoznienie bylo np po 15 sekundach?
(04-12-2014 11:24)asiorek napisał(a):  a czy jesli nie mam 18 lat a chcial bym wyplaic to moge opdac dane np znajomego a numer konta swoj ? Sprawdzaja oni o w jakis sposob ?
@[asiorek] ,tak, jak wspominali wcześniej użytkownicy- może być tak, że leadmore/freebiz poprosi Cie o skan dowodu (było kilka takich przypadków).
Jak masz takich znajomych, którzy bez problemu 'wyskoczą' ze swojego dokumentu i Ci go powierzą w celu zeskanowania swoich danych to gratuluje Smile.

Wypłać na rodziców, w końcu i tak będziesz się z tego rozliczał, więc zrobią to za Ciebie opiekunowie (znajomy się za CIebie nie rozliczy).

Poza tym P. Arek czyta ten temat na bieżąco, a Ty tutaj kombinujesz jak zlecić wypłatę na inną osobę Idea

Już jeden z użytkowników chciał tutaj wysłać na konto swojej dziewczyny czy coś i dobrodusznie o tym powiadomił leadmore... zajrzyj kilka stron wstecz Wink
ma ktos moze jakis nr tel z ktorego nie korzystał do weryfikacji potrzebuje jednego na szybko jak cos walic na PW Tongue
szykiryki - o mnie mowa Smile dlatego najlepiej podać wszystkie dane jakieś osoby Smile

Kasa przyszła ;D pierwsze 8 dni pracy i 1,5 tys na moim koncie ahh.. pieknie ;D

[Obrazek: 27.png]
nie no spokojnie, dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, ja tylko spytalem czy tak mozna Big Grin
U mnie również przelew na koncie Wink
Moze z okazji grudnia i zbliżających się świąt dacie możliwość zlecenia trzeciej wypłaty (chociażby powyżej 700 zł)
Glosy: poduszka12 (+1)
Cieszcie sie wyplatami bo ja czekam juz 2 tydzien i poczekam pewnie jeszcze dlugo.
@asiorek, spoko, tak jak mówię- nie masz 18 lat- wypłac na rodziców. To najrozsądniejsza opcja.

@mumminos, a wysłałeś rachunek?
Odpowiedz