Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
(12-06-2015 15:45)Critical napisał(a):  Dziwna sprawa, ponieważ im więcej wyświetleń, tym mniejsza konwersja.

Człowieku to jest w 100% normalne facepalm

U mnie dziś jest całkiem spoko 4.90%
(12-06-2015 16:23)Dean Ambrose napisał(a):  Jezu czytam te ostatnie strony i nie wierzę oczom..jak można narzekać, że jednego dnia konwersja jest 3%, a drugiego 2%? TO SĄ SUBY! Nie raz miałem tak, że jednego dnia miałem 12%, a drugiego 5%. Wszystko zależy od ludzi, do których kierujecie dany program. NIGDY nie będziecie mieli stałej konwersji, stałego zarobku i stałych wyświetleń! Jeśli chcecie codziennie zarabiać tyle samo, to się weźcie za normalną robotę..

Tak ale spadek konwersji z 0.5 % na 0.05 % to jednak dosc znaczna róznica Smile
Ale tak jak piszą, nigdy nie wiadomo ilu ludzi sie trafi którzy w to uwierzą, czasami dzień jest taki ,że i ludzi mniej siedzi przy komputerach Smile
(12-06-2015 19:39)Arko21 napisał(a):  Ale tak jak piszą, nigdy nie wiadomo ilu ludzi sie trafi którzy w to uwierzą, czasami dzień jest taki ,że i ludzi mniej siedzi przy komputerach Smile

Toś odkrył przed nami tajemną wiedzę facepalm Nie szkoda Ci podawać jej tu na forum? Lepiej sprzedawaj to jako poradnik- odpowiedź na zagadkę.
Panowie mieliście podniesioną stawke o 2 zł na dany wybrany dzien? Otrzymalem maila od LM że w wybranym dniu bede mial podniesiona stawke wiec wybralem niedziele a tu patrze dzis i nic nie podniesione Tongue

Ktos ma podniesiona stawke?
Mi podnieśli na dziś.Smile
Napisałem Maila wiec moze podniosa Smile
(14-06-2015 14:19)explrlz napisał(a):  Napisałem Maila wiec moze podniosa Smile

Ja miałam w piątek podniesioną, ale Arek sam pisał do mnie, żeby mu jeszcze przypomnieć rano (wysłałam prośbę w środę) Smile. Istnieje podejrzenie, ze odczytają Twojego maila dopiero jutro...
Wysłałem wczoraj przypomnienie i dzisiaj stawka podniesiona. Taka stawka zawsze mogła by być Big Grin

Glexab, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2013.
O jakiej stawce mówicie?
Odpowiedz