Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Czy w Leadmore można nabijać leady ze swojego nr tel(oczywiscie z srodkami na koncie)?

ROT, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
(09-06-2015 22:35)ROT napisał(a):  Czy w Leadmore można nabijać leady ze swojego nr tel(oczywiscie z srodkami na koncie)?

Nie , wolno !
jedynie , że chcesz mieć zbanowane konto za fraudy Smile
Glosy: ROT (+1)
Właśnie dzisiaj miałem wolne ok. 12zł które miało mi przepaść, więc chciałem nabić sobie jednego leada i podałem nr, subskrypcje aktywowano, 5zł zeżarło, ale leada nie zaliczyło i po tym sobie przypomniałem, że przecież nie można sobie nabijać leadów Big Grin Mogę mieć z tego jakiś przypał ? ;D Bo lipa jakby 520zł przepadło :/
(09-06-2015 22:46)zjadamkredki napisał(a):  Właśnie dzisiaj miałem wolne ok. 12zł które miało mi przepaść, więc chciałem nabić sobie jednego leada i podałem nr, subskrypcje aktywowano, 5zł zeżarło, ale leada nie zaliczyło i po tym sobie przypomniałem, że przecież nie można sobie nabijać leadów Big Grin Mogę mieć z tego jakiś przypał ? ;D Bo lipa jakby 520zł przepadło :/

Napisz na Bok i wyjaśnij dla własnego bezpieczeństwa , ale leada powinno zaliczyć.
Wam tez tak ciezko idzie zarabianie w tym tygodniu ?
Jerk nie mogę z tych co wykorzystali Z.Stonogę, a właściwie jego zatrzymanie Smile Wczoraj to widziałem chyba z 50 różnych linków do akt i video z zatrzymania...szkoda tylko że takie osoby nie wiedzą, że akta do pobrania są za darmo na stronie Stonogi...
Ale co Cię to obchodzi? To tylko i wyłącznie ich sprawa zwłaszcza że kilka osób wyciągnęło na tych 'dostępnych' aktach nawet 300 zł więc co w tym śmiesznego nie wiem Wink
Skuteczność dziś dobra, nie wiem jak u was.Smile
U mnie tragedia dzisiaj jakas a wczoraj było nieźle.
U mnie rowniez tragedia... moze jakies beldy robie .
Odpowiedz