Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Skyllex Ltd - legalna firma inwestycyjna z Australii
A ja napisze całkowicie szczerze najlepszy typowy hyip z jakim miałem doczynienia od blisko 2 lat, chociaż na codzień zarabiam na rev share mam nadzieje ze pozarabiamy chociaż jeszcze kilka miesięcy. Widać że firmie zależy aby dalej istnieć, jeśli przyjmiemy że dzialają od czerwca to juz 9 miesiąc
Podejście mają dość konkretne do "inwestorów", ja działam dalej bo to jedyny program który może mi chociaż częściowo ulżyć w życiu i spłacić chociaż część zobowiązań
Są dwie możliwości: wychodzimy z programu i śpimy spokojnie, przestajemy płakać i lamentować za każdym razem kiedy coś zmieniają.. albo zostajemy, ryzykujemy i zarabiamy dalej. Ja już jakiś czas temu podjąłem decyzję że zostaję tutaj do końca, nieważne czy ten koniec będzie w najbliższym czasie czy za pół roku. Mam nadzieję że wszystkie anulowane wypłaty zostaną zrealizowane i wszystko wróci do normy a Skyllex da nam wszystkim jeszcze nieźle zarobić.
Hej jest ktos w stanie mi wyslac zrzut ekranu z ostatnich dni jak wam sie naliczaly pakiety dzienne? Bardzo wazne to jest dla mnie. Przy naliczaniu ponad 2$ dziennie?