Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
Sprawdź:
LUDZIE. Nie panikujcie -.- poczekaj do nowego miesiaca albo spamuj im skrzynke pocztowa. Nie oplacaloby im sie zwijac ot tak. Pomyslcie... skoro taki hajs dzieki wam zgarniaja to po co mieliby sie zescamic z dnia na dzien?
(29-12-2014 17:59)kariolmax napisał(a): @ajaa
Polecasz serwis, z którego na 100% nic nie wypłaciłeś, robisz offtopic.
Pomogłeś komuś pisząc swoje posty? Bo ja widzę, że tylko pogarszasz sprawę. Takim świeżakom dziękujemy
Z czego wróżysz z fusów?
Offtopic to robisz ty, tak się składa że wypłacałem i to niejednokrotnie chociaż to cię powinno najmniej obchodzić, dałem przykładowy LEGALNY serwis w którym nie ma żadnych problemów a skoro cie nie zainteresował to zamilcz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2014 18:17 przez ajaa.)
(29-12-2014 18:13)broofie napisał(a): LUDZIE. Nie panikujcie -.- poczekaj do nowego miesiaca albo spamuj im skrzynke pocztowa. Nie oplacaloby im sie zwijac ot tak. Pomyslcie... skoro taki hajs dzieki wam zgarniaja to po co mieliby sie zescamic z dnia na dzien?
Mam nadzieje, że masz racje. Tylko wiesz gdyby dali chociaż znać cos tutaj na forum zarobiliby więcej bo w obecnej sytuacji np ja nie bede w ciemno promować. Myśle, że większość zrobi tak samo.
Odp: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
Mają takie pieniądze z tego że chyba są bez mózgu jeśli z własnej woli przestaną wypłacać pieniądze. Postawili stronke i jedynym ich obowiązkiem jest robienie przelewów...