Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
Ja tutaj czegos nie rozumiem osoba dostała wypłate z niedzieli a inna z piątku nie, INSTANTER ogarnijcie się ....
Glosy: mlody222 (+1)
(24-03-2014 16:37)vvv222 napisał(a):  Krashai, na pewno z niedzieli dostales? bo pisali ze realizowani te, ktore byly zlecane przed weekendem. Jesli dostales to kiedy?

Ale pomyśl tak na logikę, skoro wypłacali te z przed weekendu to jak byli przy danym użytkowniku to mogli wypłacić mu już wszystko by się nie pieprzyć podwójnie, prawda ?
(24-03-2014 16:39)UmCyK napisał(a):  Ja tutaj czegos nie rozumiem osoba dostała wypłate z niedzieli a inna z piątku nie, INSTANTER ogarnijcie się ....

No a ja niedostalem jeszcze nawet z czwartku...
Glosy: UmCyK (+1)
(24-03-2014 16:52)DeoRIP napisał(a):  
(24-03-2014 16:39)UmCyK napisał(a):  Ja tutaj czegos nie rozumiem osoba dostała wypłate z niedzieli a inna z piątku nie, INSTANTER ogarnijcie się ....

No a ja niedostalem jeszcze nawet z czwartku...

DeoRIP faktycznie Twoja wypłata nie została zlecona, pójdzie w pierwszej kolejności przy robieniu przelewów.

Aktualnie pracujemy nad rachunkami i nowymi programami.

Zastanawiamy się nad wypłatami raz na tydzień / miesiąc gdyż widzimy, że już 2 dniowe opóźnienia wywołują lekką panikę, a biorąc pod uwagę to iż mamy dużo pracy, nie zawsze jesteśmy z stanie zrobić wszystkie przelewy każdego dnia. Co sądzicie o tym pomyśle?

Pozdrawiamy
Instanter.pl

Instanter.pl, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2014.
To co czytam w tym temacie to śmiech na sali, ludzie pójdziecie do pracy i jak się okaże że pensje dostaniecie PO MIESIĄCU to też do szefa pójdziecie płakać, panikować i mówić żeby się ogarnął? facepalmfacepalm
Glosy: piotrekprorok (+1)
Nie lepiej zrobić automatycznie wypłaty? Wink
Ale zrobicie dziś wszystkie zaległe wyplaty? Bo zleciłem wczoraj w niedziele w nocy pierwsza moja wypłata w tym serwisie i kasa mi jest bardzo teraz potrzebna...
Nie róbcie systemu NET!! Undecided
Jeśli to zrobicie od razu macie o jednego wydawcę mniej.
Napiszcie na stronie, że wypłaty pójdą w ciągu max.14 dni i tyle.
Po za tym trzeba wpisywać swój adres przy zlecaniu wypłaty??
Jeśli tak to napiszcie o tym bo ja dopiero przed chwilą dopisałem i nie chcę stracić wypłaty.
chyba zadna firma ne ma automatycznych wypłat w przypadku gdzie trzeba rachunki wystawiac itp to nie 10 lat temu ze wszystko na lewo było teraz wszystko musi byc udokumentowane taka biurokracja
ja czekam od czwartu i też nic :/
Odpowiedz