Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jak oceniasz serwisie Sejfik?
Bardzo dobry serwis
Przeciętny
Nic specjalnego
Nie mam zdania
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! » Zaufaj doświadczeniu! Serwis od 10 lat niezmiennie stabilny finansowo! Najwięcej metod zarabiania w jednym serwisie!

Autor Wiadomość
RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
Sprawdź:
[Obrazek: wyplata10.png]

RE: Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
Przejrzałem sobie kto w ankiecie odpowiedział że serwis Sejik to nic specjalnego... i co się okazało kilkanaście z tych osób ma konta w sejfiku (może być ich jeszcze więcej bo nick używany na forum nie musi być koniecznie taki jak w Sejfiku Wink )... baaaa są to osoby nieprzeciętnie aktywne... Zaskakujące Idea Skoro Sejfik to nic specjalnego chętnie dowiem się jakie te osoby polecają Polskie serwisy Getpaid ?

Zarejestrowałem się z refflinka.Czy to prawda,że na pocztę WP nie wysyłają czasem reklam?
Na WP trudno, żeby doszedł link aktywacyjny, więc bardzo możliwe, że reklamy nie są dopuszczane. Wiem, bo sprawdzałam.
(21-11-2013 08:33)Prosiaczeq napisał(a):  Zarejestrowałem się z refflinka.Czy to prawda,że na pocztę WP nie wysyłają czasem reklam?

Maile możesz odczytywać bezpośredniość w serwisie "Skrzynka in-box"

btw: Korzystając z okazji zapraszam do zapoznania się z moimi aukcjami : http://sejfik.com/pages/aukcje.php?user=...08x#aukcje

a co mi szkodzi poszedł ref ;d

[Obrazek: sygnatura.php?zl=9875&nick=Norti...mp;amp;10=]
Vide cui fide
(24-11-2013 02:28)Nortix napisał(a):  a co mi szkodzi poszedł ref ;d

Dzięki za zapis z ref

btw: zauważyłem klikasz tylko Płatne kliki a nie klikasz reklam punktowych a to zawsze kilka gr do przodu... polecam otwierać te reklamy w pakietach po 15 (w nowych zakłądach) odczekać aż zaliczy zamknąć i pakiet kolejnych 15 dzięki temu wy klikasz reklamy raz dwa. Biorąc średnią cenę punktów w "Kup/sprzedaj punkty" dziennie z klików konkursowych wpada dodatkowe ~11 gr plus jakaś wygrana za same kliki i zawsze to dodatkowe 12 gr Wink

Glosy: Nortix (+1)
(24-11-2013 13:36)MrocznyKILL napisał(a):  
(24-11-2013 02:28)Nortix napisał(a):  a co mi szkodzi poszedł ref ;d

Dzięki za zapis z ref

btw: zauważyłem klikasz tylko Płatne kliki a nie klikasz reklam punktowych a to zawsze kilka gr do przodu... polecam otwierać te reklamy w pakietach po 15 (w nowych zakłądach) odczekać aż zaliczy zamknąć i pakiet kolejnych 15 dzięki temu wy klikasz reklamy raz dwa. Biorąc średnią cenę punktów w "Kup/sprzedaj punkty" dziennie z klików konkursowych wpada dodatkowe ~11 gr plus jakaś wygrana za same kliki i zawsze to dodatkowe 12 gr Wink
Dzięki za radę Wink

[Obrazek: sygnatura.php?zl=9875&nick=Norti...mp;amp;10=]
Vide cui fide
Sejfik (Get-Paid)- Dowody wypłat, Opinie użytkowników, Porady jak zarabiać więcej
Oplaca sie wykupic poleconych tych za 9 zl ?
Co bardziej sie oplaca ptpextra czy poleceni?

Wyciapane z mojego kalkulatora L9
Na samej stronce zarobek jakiś jest.
Jedynie co do czatu mam pewne obiekcje.
Odpowiedz