(25-06-2012 12:33)XxGroszekxX napisał(a): (25-06-2012 12:16)Net-Pay.pl napisał(a): [quote='Damkofr' pid='432708' dateline='1340567028']
net-pay ośmieszacie sie wypłacając mi 8zł z uzbieranych 27 skoro cały czas robiłem tak samo poprawnie, śmiech na sali.
Szczerze mówiąc to powinieneś zostać zbanowany i nie dostać ani grosza. Co wybierasz?
Nie dałem tobie bana tylko dlatego, że jesteś zweryfikowanym i najpierw nie wykryliśmy żadnych kłamstw.
Kur.. człowieku kto by do cb nie napisal tutaj ze mu sie cos nie zgadza to bys zawsze to samo gadał, ze powinnien miec bana ale ze jest kims dostanie z 30 zł 8 Oo zejebista premia <brawo> powiedz ze nie masz kasy i wyplacasz niektórym nedzne grosze. Po cholere robiłem na tym zasranym forum 23 zł i półtora tygodnia nad tym siedzenia po 1godz conajmniej poszło się jeb*ć
Proszę spytać się użytkowników z innego forum o zarabianiu, którzy rzeczywiście podawali prawdziwe dane, m.in. Sozin, OldMan. Nie mają tyle na kontach co wy, ale przynajmniej nie oszukują. Moralność to osobista sprawa, ale ja nigdy nie oszukiwałem, staram się być uczciwym człowiekiem i fajnie by było gdyby inni też nie byli oszustami.
Wypłaciłem dzisiaj xy0urneyx'owi pieniądze - mam nadzieję, że pokaże dowód na forum net-paya, więc mówienie o tym, że nie mam z czego płacić jest trochę wyssane z palca. Rzeczywiście mam sporo wydatków jednak pieniądze uczciwie zarobione będą wypłacane.
Net-Pay.pl, dumny członek
http://zarabiam.com od Mar 2012.