Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarabiaj 3$+ dziennie poświęcając kilka minut na TwitchFollows!
Sprawdź:
Ogólnie to oni zakładali spór mówiąc że zakładałem multikonta i łamałem regulamin to odpisałem że ja tylko kupowałem premium a inni korzystali z tych kont
A spór co zakładałem w celu zwrócenia pieniędzy za premium to też podawałem ten sam powód i nic nie przekształcałem
(05-10-2018 18:51)Guxinimod napisał(a): Kredyty w tym serwisie dodawane są z opóźnieniem? Bo dałem follow na kilku kanałach, kilka obejrzałem kredytów dalej 0.
Ja jedną premkę kupiłem 18 sierpnia, a drugą 14 września. Mam jeszcze szanse odzyskać obie te płatności? Czy nie jest za późno? Za 2 tygodnie miną 2 miesiące od pierwszej wpłaty. Powiedzcie mi czy nie zaszkodzi mi spróbować bez żadnych konsekwencji, po prostu jak się uda to fajnie, a jak nie to trudno.
Masz 180 dni na możliwość wszczęcia sporu, a czy to będzie bez konsekwencji to nie wiadomo. Jakby ci się udało to napisz proszę, bo ja też bym spróbował odzyskać pieniądze