Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️

Autor Wiadomość
RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3
Sprawdź:
No niby tak, ale chodzi o możliwości. Wiesz wytłumaczysz komuś działa pasywnie. Możesz pomyśleć o czymś takim z SunLead. Ja się zgłaszam jako pierwszy Big Grin

Kefefe, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2017.
rejestracja w sunlead jest otwarta?
(29-10-2017 14:26)loloisback napisał(a):  rejestracja w sunlead jest otwarta?

Nie. Musisz miec wtyki u admina
Ostatnio mam kilka spraw na głowie i jeszcze trochę to potrwa, ale udało mi się dziś podsumować miesiąc i... wychodzi prawie 6000 zł.
Możecie wierzyć lub nie, ale robię wszystko, żeby się rozwijać. Zaowocuje, wierzę Smile
Wspaniałego wieczoru! Smile

[Obrazek: 1.jpg]

+ 18zł LeadNow
= ~288zł

Czwartek, całkiem okej Smile

Dobranoc Smile
Glosy: Bartolini24 (+1), Kondzioo05 (+1)
Jeśli kiedykolwiek coś osiągne na subach to nie zapomnę kto mnie zmotywował Smile !
(25-10-2017 16:32)mahuzz napisał(a):  Strasznie dużo osób mnie pyta o serwisy, porównania, co, gdzie, czemu i jak.
A więc, po krótce, przedstawie jak to wygląda moim okiem.

LeadMore:
+wysoka konwersja
+bez znikających usług

-brak nowości
-brak odnowień, jedna stawka

MyLead:
+dobry support
+dużo stawek

-nowe usługi nie po raz pierwszy

LeadNow:
+odnowienia się dobrze utrzymują
+czas wypłat

-słaba konwersja od kiedy nie zliczają pustych

I teraz dla pytających o moją decyzję...
eForsa:
+dużo stawek
-wypłaty NET15
-ODNOWIENIA (tak, dobrze widzicie - minus. Nie będę zarzucał cięć bo na sobie nie sprawdzałem, ale w porównaniu do innych... tragedia)[/i]
SunLead:
+dużo fajnych prefiksów MO
+ODNOWIENIA (bez kłamstw - sami widzicie z resztą. ogromny %.)

-błędy ostatnimi czasy.

Świetne podsumowanie i na pewno bardzo pomocne przy wyborze serwisów. Również odnoszę wrażenie, że na eforsie występują cięcia z odnowieniami i grubo się zastanawiam czy tam nadal zostać... smutny
jackbriggs bardzo mi miło Smile Mocno trzymam kciuki!
Kondzioo05 dzięki, tak jak pisałem, nie trzymałem niczyjej strony, starałem się być obiektywny. Rzecz jasna że wszystko zależy od ruchu, konwersji, jednak u mnie jest to mniej więcej stała liczba uu jak można zauważyć z tych samych stron. Polecam Ci zarejestrować sobie numer i sprawdzić na sobie przez powiedzmy tydzień na mt5 ;-)
Jakiś ppd pod Polski serwis znasz/polecasz?

Obserwuje Wink
KontrolC masz na myśli pay per download utrzymujący/płacący z reklam, czy typowy PPD/PPA za wykonanie akcji, tj. oferty?
Odpowiedz