(13-09-2015 15:25)Kemesz napisał(a): Wg. Mnie powinno być spłacane po kolei z listy, nie każdemu na raty, tylko 100% dla jednego użytkownika, i dopiero później następny.
Co do "umierania" tematu. Jaki jest sens pisania tutaj nic nie wnoszących postów? Ciągle jest ten sam schemat, mikuss i inni tego pokroju użytkownicy hejtują, straszą policją i ciągle o coś spinają, a Mover pisze że robi co może i odsyła to co ma. A jak widać pomimo opóźnienia, odsyła. Więc proponuje tutaj dyskutować na trochę wyższym poziomie, i omawiać jakieś konkretne sprawy a nie ciągle hejtować. Pozdrawiam.
W takim tempie jakim on to robi to ostatnie osoby z listy dostaną te pieniądze nie wcześniej niż za rok. On chyba musi jeszcze
za coś żyć, odkładać coś dla siebie, myślicie, że wszystko idzie w oddawanie tej jakże "cudownej inwestycji"?
Plus jedyny jest tego taki, że się
czasami odezwie, ale co z tego? Napisze tylko, że powoli spłaca. Przed chwilą czytałem temat z zajazdowiczem i nadal się dziwie, że są tacy ludzie, którzy się nabierają. Wy 'sracie' pieniędzmi? (przepraszam za wyrażenie, ale nie mogłem innego użyć). On te pieniądze będzie oddawać miesiącami, latami, nie wiem czy się ich kiedykolwiek doczekacie.