Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@matek697 ... Poprostu im się niechce zobaczyć 1 , 2 strony wstecz , poprostu idą na łatwizne ... Ciekawe jak zarabiają , czekają aż ktoś przeleje im pieniądze ...
Panowie, czy po tym jak po walidacji otrzymałem wiadomość abym zaprzestał promować serwisu w ten sposób z uwagi na dużo reklamacji, pieniążki zostaną mi wypłacone a konto wyłaczone w ciągu 48h mogę wciąż zarabiać? wciąż mogę zalogować się na konto. Pytanie drugie; czy mogę mieć nowe konto?
pireg - a przeczytałeś co Ci napisali? konto wyłaczone w ciągu 48h - tak więc jeśli nie minęły dwie doby to logować się możesz, co oczywiste. W tym czasie możesz zarabiać ale pieniądze już nie zostaną Ci wypłacone za złamanie regulaminu.
(24-01-2014 10:33)xsebax napisał(a): pireg - a przeczytałeś co Ci napisali? konto wyłaczone w ciągu 48h - tak więc jeśli nie minęły dwie doby to logować się możesz, co oczywiste. W tym czasie możesz zarabiać ale pieniądze już nie zostaną Ci wypłacone za złamanie regulaminu.