Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 2020 - Cel: Zarobki rzędu 100 k zł miesięcznie :)
Spokojnie, bić nikt nie powinien ; D Na konkretne opinie też przyjdzie czas. A teraz idę wypróbować jedną z metod tam zawartych "10 sposobów na zbanowanie twardego"
Jeszcze tylko ostatnie słowo dotyczące mentoringu. Wszystkie materiały wyjdą z redakcji do końca Niedzieli i ukażą się na grupie, a mysc przekaże mentoring do oceny vasakiemu dzięki czemu będziecie mogli zapoznać się z zupełnie obiektywną recenzją tutora. Tym samym prosiłbym o nie przeciąganie tematu mentoringu w moim dzienniku, ale o przeniesienie się już z ewentualnymi ocenami/komentarzami do tematu dotyczącego sprzedaży.
Chciałbym zamknąć ten temat, aby móc skupić się już stricte na zarabianiu na stronach (dbając przy okazji o uczestników grupy), ale już na poziomie zamkniętej społeczności mojej sekty earnerskiej. xD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2020 22:32 przez Lanserek.)
Rozumiem, że nadal można dołączyć do mentoringu? Czy oferta pozwoli na korzystanie z Twojej pomocy? Chodzi mi o ewentualne pytania np. "mam to i to, w jaki sposób to usprawnić?". Pozdrawiam i śledzę po cichu jak zawsze.
(05-02-2020 13:17)zgtrx napisał(a): Rozumiem, że nadal można dołączyć do mentoringu? Czy oferta pozwoli na korzystanie z Twojej pomocy? Chodzi mi o ewentualne pytania np. "mam to i to, w jaki sposób to usprawnić?". Pozdrawiam i śledzę po cichu jak zawsze.
Warto kupić mentoring Lanserka? Pytam z pozycji zupełnego laika, który chciałby spróbować sił w tym temacie. Ktoś może z was, kto nie miał większego pojęcia o tym kupił i jest zadowolony? Ciężko mi ocenić wartość tego produktu, bo się nie znam zupełnie, a chciałbym zacząć...