Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)

Autor Wiadomość
RE: Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik)
Sprawdź:
(29-12-2014 13:49)Kickster napisał(a):  Wyplat nadal nie ma, promować dalej czy nie.. Panowie jak myślicie ? Spodziewałem się ze w poniedziałek wszystko wyjdzie.

Ja nawet nie mogę zlecić bo mi ukradli button 'Wypłać' Lol
Glosy: Kickster (+1)
Dlatego kilka tyg temu wstrzymałem się z promocją.
Firma słup. Wiadome jest, że to kiedyś się skończy.
@[piotrekprorok] - Współczuje.
Glosy: piotrekprorok (+1)
Święta się skonczyły , to zwijają interes Jerk2
Glosy: piotrekprorok (+1), mikiniki (+1)
@[piotrekprorok] za coś się musi admin bawić z dziewczynami na sylwestra.impreza
U mnie wiszą dwie z 22 i 25 grudnia.
I tak natrzepali kasy ładnie. Niektórym za kliki nie wypłacili grubego siana i policz sobie od wszystkich wypłat naszych jeszcze 50% + Ci co nie rejestrowali się z refflinków a wpłacali Smile
tak jak u mnie to 60 złotych sobie wisi, ale jak u Piotrka to masakra impreza
To po co zarabiacie na firmie krzak? Sa inne tego typu serwisy ktore za rejestracje i wpate jakiejkolwiek kwoty placa za leada ponad 100zl, serwisy z dobra renoma gdzie nie ma ryzyka.
przyklady ?
@ajaa

Hejtujesz prawie każdy temat. 50% udziałów z wpłaty to chyba nie jest zła stawka? Podaj mi chociaż 2 inne które oferują taką formę współpracy. Zarabiałeś/aś tutaj że wypowiadasz się w tym temacie? Jeśli nie to zawrzyj i przestań nabijać sobie posty bo nie chce mi się czytać tego bezsensownego bełkotu facepalm

Edit. Po co wrzucać od razu linki czy nazwy tych firm, skoro można w jednym napisać że istnieją lepsze a w następnym podać linki, żeby nabić sobie posty.
(29-12-2014 16:23)Voldir napisał(a):  @ajaa

Hejtujesz prawie każdy temat. 50% udziałów z wpłaty to chyba nie jest zła stawka? Podaj mi chociaż 2 inne które oferują taką formę współpracy. Zarabiałeś/aś tutaj że wypowiadasz się w tym temacie? Jeśli nie to zawrzyj i przestań nabijać sobie posty bo nie chce mi się czytać tego bezsensownego bełkotu facepalm

Edit. Po co wrzucać od razu linki czy nazwy tych firm, skoro można w jednym napisać że istnieją lepsze a w następnym podać linki, żeby nabić sobie posty.

Nic nie hejtuje... zarabiacie w takich serwisach a potem fala spamu z płaczem że pieniędzy wam nie wypłacają...

Nie będę ci nic podawał bo do tego służy google. Jest wiele serwisów LEGALNYCH które działają w identyczny sposób ale na duzą skalę (serwisy międzynarodowe także na Polske) które płacą za samą rejestrację i wpłatę jakiejkolwiek kwoty za leada ponad 100zł.
Odpowiedz