Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Ogólna dyskusja o PPA

Autor Wiadomość
RE: Ogólna dyskusja o PPA
Sprawdź:
Tak
Każdy link, który prowadzi na zewnątrz Twojej strony jest linkiem wyjściowym Smile
Glosy: michalzabc (+1)
[Obrazek: tt0dr3.jpg]

Przypadkiem nie tutaj post wysłałem :|
(22-02-2013 17:07)Jojo693 napisał(a):  Nie znam się na pozycjonowaniu, dlatego jak wejdzie w firecashu pozycjonowanie za kase to kupuje Big Grin Ja codziennie poświęcam 5h na ppa i tak narazie g*wno z tego mam Angry

Ciężko w to uwierzyć. Jeżeli rzeczywiście poświęcasz tyle czasu i nic z tego nie masz, to zgłoś się do mentora bo sam raczej nie wiele zdziałasz.
Symbian jeśli potrzebujesz pomocy ze wstawieniem gatewaya z HC napisz na PW z chęcią pomogę. Smile
Today's Earnings: $7.76

Może w weekend uda się dobić do 10$ w dniówce Wink
@ Surfer @ Kabajana
Mi zrobienie jednego posta, fake haka, fake dowodu, i filmu zajmuje ok 1h Big Grin A dziennie robie 5 takich postów więc ok 5h na to poświęcam bo chce do końca tygodnia wrzucić ok 50 filmów Jerk2 Może nisze mam słabe, głównie wrzucam haki do gier z fejsa a tego jest multum Big Grin A na yt każdy filmik mój ma ok 1 k vievs i 30 like i 2-3 komentarze, bo pisze je ręcznie Tongue

A co do seo, to raczej ciężko mi pisać samemu treść do Seo. Ok 3-4 zdania dam radę napisać Tongue

Jojo693, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Odp: Ogólna dyskusja o PPA
Kolejne 90c
Czuje ze dzisiaj na tylu sie nie skonczyWink

zatapatalkowane ala miniacz
(23-02-2013 08:56)Jojo693 napisał(a):  @ Surfer @ Kabajana
Mi zrobienie jednego posta, fake haka, fake dowodu, i filmu zajmuje ok 1h Big Grin A dziennie robie 5 takich postów więc ok 5h na to poświęcam bo chce do końca tygodnia wrzucić ok 50 filmów Jerk2 Może nisze mam słabe, głównie wrzucam haki do gier z fejsa a tego jest multum Big Grin A na yt każdy filmik mój ma ok 1 k vievs i 30 like i 2-3 komentarze, bo pisze je ręcznie Tongue

A co do seo, to raczej ciężko mi pisać samemu treść do Seo. Ok 3-4 zdania dam radę napisać Tongue
A jak wysoko są Twoje filmy? Bo moze promujesz je pod takie tagi, które nic nie daja?
Jest! Zmieniony serwer i google pięknie indeksuje stronę <3

Ma ktoś do sprzedania konta yt?

Ile na jedną kartę można zrobić kont yt?
(23-02-2013 10:07)ciamciaj napisał(a):  
(23-02-2013 08:56)Jojo693 napisał(a):  @ Surfer @ Kabajana

A jak wysoko są Twoje filmy? Bo moze promujesz je pod takie tagi, które nic nie daja?

Nie wiem, nawet na to nie patrze ale zazwyczaj jest na 2,3 stronie, a tagi daje typu nazwa gry hack, nazwa gry cheat, nazwa gry facebook hack itd i tak ok 7 Smile A warto mieć 2 blogi, i z jednego treść przerzucać na drugą i promować oba tymi samymi filmami ? Big Grin Robić taki dual Tongue iii ile dawać tagów na blogu i do seo ? teraz daje ok 8 a widziałem blog jakiegoś gostka i dawał tagów ok 20 :o

Jojo693, dumny członek http://zarabiam.com od Feb 2013.
Odpowiedz