(23-02-2013 19:54)8gruzin8 napisał(a): (23-02-2013 18:37)Mateush napisał(a): Co do kanału do filmików to moim zdaniem najlepiej gdyby je wrzucać na konto Inwestora, jeśli nie miałby nic przeciwko. Jest tam już jeden film, więc po co tworzyć inne kanały?
Ale to znaczy, że inwestor musiałby dać wam hasło dostępu do prywatnego konta, a ja nie chcę żeby to robił.
Lepiej na szybko zrobić nowe konto YT i nowego maila i przydzielić je jednej osobie - następnie jesli ktoś się zgłosi że też chce wrzucać swoje filmy to damy mu dane (adres mail i hasło).
Ale to żaden problem. Tam nie ma żadnych filmów innych. Założyłem konto tylko po to, by wstawić film. Można też filmy wrzucać na jakiś serwer ftp czy coś i ja mogę je wstawiać. Ale może najpierw zobaczmy kto w ogóle jakiś film nagra

Bo może być tak, że nikt nic nie nagra a my tu omawiamy strategię jak przed wojną.
Ja swoje pierwsze próby z nagraniami zrobię po następnym weekendzie, bo założyłem, że do końca lutego już żadnych inwestycji nie będzie. Założyłem też, że po marcu robię sobie miesiąc przerwy więc w kwietniu też nic nie podeślę.
yorgol - podawanie typów również w opcjach 15-30 minut jest bez sensu, bo cena się bardzo szybko zmienia. Pisałem o tym już kilka razy. Przypomnę - załóżmy o 12.01 cena czegoś wynosi 34.586 i ja stawiam, że cena będzie wyższa, a Ty obstawisz o godzinie 12.03, gdzie cena będzie wynosiła 34.999 że cena będzie wyższa. Opcja zakończy się ceną 34.800 i wtedy ja wygrywam, a Ty przegrywasz. Musiałbyś inwestować w dokładnie tej samej sekundzie co ja czy ktoś inny.