Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(25-06-2014 15:21)erykziele12 napisał(a): Kiedyś to nawet ja sie bym na to nabrał jakby nie moje poprzednie doświadczenia z smsami Teraz każdy prawie wie że to fejk.
Takie twierdzenie jest błędem.
Jedni ludzie uczą się na błędach a inni dopiero popełniają błędy. Wciąż bardzo dużo ludzi się nabiera.
(25-06-2014 15:25)poduszka12 napisał(a):
(25-06-2014 15:21)erykziele12 napisał(a): Kiedyś to nawet ja sie bym na to nabrał jakby nie moje poprzednie doświadczenia z smsami Teraz każdy prawie wie że to fejk.
Takie twierdzenie jest błędem.
Jedni ludzie uczą się na błędach a inni dopiero popełniają błędy. Wciąż bardzo dużo ludzi się nabiera.
Jedni odchodzą drudzy się rodzą, taki sam system działa także w internecie, codziennie nowe osoby podłączają się do internetu więc mają szanse na zapisanie się do subskrypcji...