Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(25-06-2014 11:47)unforgivable napisał(a): Nie było mnie kilkanaście dni i co? Ponad 90 nowych stron do tego tematu... z czego pewnie 90 % płaczu i lamentu że leady nie wchodzą
Szkoda mi takich osób jak Ty. To jest temat forum, dobrze, że temat jest aktywny. Chciałbyś żeby tu były tylko posty Kiljana albo tylko na temat wszystko Jak chcesz w ciszy i spokoju czytać posty to idź do wymarłego tematu freebiza tam rzadko ktoś coś napisze... A swoją drogą nie podoba Ci się płacz i lament a sam nie wnosisz nic do tematu, bo co kogo obchodzi, że Ci się coś nie podoba człowieku...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion!
(25-06-2014 12:03)JustinTime napisał(a): Nie wiem po co ten płacz o konwersje, przecież to zalezy jak promujesz ja rekordkowo miałem konwersje 0.10% przy 3k wyświetleniach