(08-07-2015 20:54)xudet napisał(a): Witam , od jakiegoś czasu śledzę twój dziennik i jestem pod wielkim wrażeniem wyników , sam od niedawna zacząłem inwestować w OB Demo i idzie mi nie najgorzej powiedzmy że spokojnie podchodzę do inwestowania i ciągle się uczę , korzystam z OptionTrade, wiem że na live może być nieco ciężej ,ale od czegoś trzeba zacząć tym bardziej że planuje od sierpnia zainwestować pierwsze pieniądze , jeżeli zalazł byś chwile by mi napisać co pomaga ci przewidywać bądź chociaż wspomaga decyzję w OB był bym bardzo wdzięczny 
(09-07-2015 20:12)BaaTooN napisał(a): Przeczytaj kilka ostatnich stron dziennika, tam wszystko ładnie MLN opisuje 
xudet - tak właściwie, to oprócz pewnego instynktu, który już sobie wypracowałem, dochodzą do tego proste rzeczy, które są opisane w niektórych poradnikach lub książkach:
http://binarne.com/Forum-Edukacja Jeśli stosujesz się do tych zasad, to już możesz dużo osiągnąć, ale oczywiście musisz też niektóre rzeczy brać na logikę
Wczorajsza inwestycja:
zarobione:
+
75euro
Sporo osób boi się zacząć przygodę z opcjami, nie dziwię się im, ale przecież możecie za darmo przetestować sobie inwestycje na
koncie demo.
Dodatkowo na
www.binary24.pl pojawiają się analizy (nie mylić z sygnałami), dzięki którym jest łatwiej Wam otwierać opcje i potencjalnie zarabiać kasę