Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik Wszystkie skrypty do facebooka! » Dokładny opis - każdy sobie poradzi :)

Autor Wiadomość
RE: Wszystkie skrypty do facebooka!
Sprawdź:
Właśnie odpaliłem autoposta i spisuje się znakomicie. Nie dostrzegłem żadnego błędu. Pozdrawiam
Odp: Wszystkie skrypty do facebooka!
Ten skrypt do wysyłania wiadomości do znajomych to odpalamy przez konsole przeglądarki?

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
tak
a macie moze jakis skrypt ktorym do grup dodam tez i fotki ? Czy cięzko z takim czyms? :v
Ponawiam pytanie kolegi wyżej
Jest opcja w Auto Poster żeby wysyłał posta + zdjęcie?
(27-12-2014 17:10)rekki napisał(a):  Jest opcja w Auto Poster żeby wysyłał posta + zdjęcie?

Niestety nie
@upupup

Właśnie nie działa mi autoposter.. Dzisiaj udało mi się z jednego konta wysłać do wszystkich grup, kilka godzin później z innego = wszystko pięknie, ale teraz, po jakimś czasie wgl mi nie działa..

Nie da rady zaspamować 2x w ciągu dnia z tego samego konta czy może coś stało się z autoposterem?

[Obrazek: c9d98441ab94d16bm.jpg]
@[rekki] nie masz blokady na grupy?
u mnie poszło jak należy.

[Obrazek: 36.png]
Na jednym próbowałem wrzucić posta w jakiejś grupie to wyświetliło się, że mam blokade, ale na fejsie żadnego info o tym, za to z drugiego wrzuciłem bez problemu pojedynczego posta. Szkoda, że nie mam jakiegoś konta na sprawdzenie, chyba, że na szybko kilka grup ogarnę na jakimś nowym...
Odpowiedz