Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2

Autor Wiadomość
RE: Bukmacherka - czyli jak zarobić nawet do 500 zł dziennie ! v2
Sprawdź:
zrób osobny temat z chęcią kupie
wpadłem na taki pomysł zeby zrobic strone internetowa o tym poradniku na darmowej domenie i darmowym serwerze czemu strone ponieważ bedzie mozna zrobic tam dostęp premium za skromną opłatą wręcz symboliczną i zrobic poradnik który bedzie aktualizowany wysyłając w pdfie czy na email cięzko aktualizowac taki poradnik a ja w przeciągu 3 godzin gry zarobiłem około 100 zł i znalazłem około 10 rzeczy których trzeba sie trzymać i własnie jak bym grał dłuzej to bym mógł aktualizować taki poradnik na bieząco i kazdy by miał dostęp co by kupili dodatkowo mozna tam umiescic jakis czat i by sie łatwiej rozmawiało jak by miał ktoś pytania czy co dodatkowo by mozna było proponować dany mecz do grania tym systemem co wy na to , robić bo w przeciagu 9 lat grania zaden poradnik nie wbudził we mnie tylu emocji na pewny zysk ?
Ja z chęcią poznalbym i wytestowal te Twoje ulepszenia.
ok to dzisiaj zrobie stronke na szybko i napisze poradnik a jest to zgodne z regulaminum jak zrobie poradnik na innej stronie za symboliczną opłatą ?
Tego to nie wiem. Ale jak cos tam skrobniesz juz to mozesz napisac mi priv.
fcbmafi
Po pierwsze, wszystko jest opisane, nie wiem gdzie wcisnąłeś 10 zasad.
Po drugie, mogę prosić o niepisane na temat sprzedaży mojego aczkolwiek "ulepszonego" poradnika w moim temacie?

@@EDIT
A, no i jeszcze chciałem przypomnieć recenzje,
Cytat:Zapoznałem się z poradnikiem, jest to sposób progresywny jak autor pisze wyżej.
Czyli dla tych którzy nie rozumieją słowa progresja - coś takiego jak ten znany sposób na obstawianie ruletki - czerwony vs. czarny.
Czytałem w sieci czy progresja u bukmacherów jest legalna i ludzie twierdzą że tak. Więc wydaje się że nie będzie problemu z wypłatą pieniędzy.
Obstawiłem sobie na kartce 'jedną grę' i statystyki wyglądają tak:

Wygrane:
340 złotych

Przegrane:
175 złotych

Zarobek:
165 złotych

w ciągu max. 10 minut.

Nie jest to sposób na obstawianie bramek czy też remisów w piłce nożnej.
Możliwe że gdzieś w sieci jest, jednakże póki co nie udało mi się tego znaleźć.
Oprogramowanie do plagiatu nie znalazło żadnych kopii tekstu w sieci, więc zdaje się że poradnik jest autorski.

Należy jednak podchodzić do tego ostrożnie, bo mimo że prawdopodobieństwo na wygraną jest duże, przegrana także wchodzi w grę.
" twój poradnik " choć dostępny za darmo w necie jest ok ale to jest system bardzo nie równy ja dodaje kilka zasad które wystarczy przestrzegać i system wzrasta własciwie do systemu 95 % , nie bede juz ci pisał załoze osobny temat
Poradnik napisałem około rok temu, nie szukałem go czy jest w necie, doszedłem do tego sam stawiając na kartce. Postanowiłem go napisać no i sprzedawać za grosze. Nie ma sprawy, a tak poza tym to jeszcze mi Twój natychmiastowy przelew nie doszedł od czwartku ale mało ważne, może jakieś opóźnienia. Mam nadzieje, że dojdzie w poniedziałek.
Widzę że tu sami milionerzy - płacić za jakiś wariant progresji gdy samemu można takich wariantów wymyślić ze 100 w 5 minut....Undecided

Polecam !!! -> https://zarabiam.com/Temat-Prawie-500-w-...mob-166665
Przecież ja nikogo nie zmuszam do zakupu, jak ktoś sie nie zna na buku to dla niego ten poradnik będzie bardzo dobrym rozwiązaniem.