Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Opóźnienie w wysyłce

Autor Wiadomość
RE: Opóźnienie w wysyłce
Sprawdź:
wysłałem już ponad 3 czy 4 tygodnie temu i nadal czekam Smile ale trzymam za słowo
Wyślij jeszcze raz meila to postaramy się dodać do końca tego tyg Smile
Proszę,aby w tym temacie pisać tylko w sprawie wysyłki nagród.
jeżeli nie pisać tu, to wysłałem pw, mam nadzieję, ze tam równie szybko będziecie odpisywać Smile
(23-09-2014 22:09)FireGifts.pl napisał(a):  Wyślij jeszcze raz meila to postaramy się dodać do końca tego tyg Smile
Proszę,aby w tym temacie pisać tylko w sprawie wysyłki nagród.

Mam zaległe nagrody z restocka Sierpioniowego .

name na firegifts - Wheetos

Wygrana - Ukryta kamera Zegar.
2014-08-17, 22:25
Wybrana nagroda to: Szpiegowski zegar - ukryta kamera(5). Koszt 43000
Nagrody zostaną rozesłane w ciągu 2 tygodni.
Wybrana nagroda to: Lampka do laptopa(5). Koszt 12000
Proszę nie pisać na jakie nagrody czekacie ponieważ robi się zbędny spam. Każdy kto wygrał nagrodę otrzyma.
Glosy: biger (+1), leggi25 (+1)
(24-09-2014 20:57)FireGifts.pl napisał(a):  Proszę nie pisać na jakie nagrody czekacie ponieważ robi się zbędny spam. Każdy kto wygrał nagrodę otrzyma.

Bardzo dobrze a co z restockiem,który miał odbyć się w niedziele ? Jakieś aukcje-rekompensata ?

Bo o tym zero info, dziękuje.
Na drugi tydzień będziemy mogli powiedzieć coś więcej na ten temat. Na razie skupiamy się na wysyłce oraz wprowadzaniu nowych metod pozyskiwania GP.
(25-09-2014 19:16)FireGifts.pl napisał(a):  Na drugi tydzień będziemy mogli powiedzieć coś więcej na ten temat. Na razie skupiamy się na wysyłce oraz wprowadzaniu nowych metod pozyskiwania GP.

Mam 2 nagrody ( 2 noże karta kredytowa ), które mi nie przyszły pisałem adminowi na gg, poczcie ale odpisać, że zweryfikuje Wink

Poza tym skończyło mi się FP w tym miesiącu to mi przedłużycie?
Wątek zamknięty