Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 24option - najlepszy broker na rynku światowym
(08-12-2014 15:41)bart07 napisał(a):
(01-12-2014 20:09)malpa2 napisał(a): Wprowadzą język polski Ale nie wprowadzą polskiej waluty, bo ich zdaniem niedługo będziemy juz płacić w euro ;p
To są przewidywania czy masz sprawdzone info? Pytam, bo szukałem konkretów i google milczy
Mam sprawdzone info, o ile można ufać pani Paulinie, która tam pracuje ale raczej można, jest dobrze poinformowana i zorientowana ;P Google jednak nie wie wszystkiego
(08-12-2014 15:57)malpa2 napisał(a):
(08-12-2014 15:41)bart07 napisał(a):
(01-12-2014 20:09)malpa2 napisał(a): Wprowadzą język polski Ale nie wprowadzą polskiej waluty, bo ich zdaniem niedługo będziemy juz płacić w euro ;p
To są przewidywania czy masz sprawdzone info? Pytam, bo szukałem konkretów i google milczy
Mam sprawdzone info, o ile można ufać pani Paulinie, która tam pracuje ale raczej można, jest dobrze poinformowana i zorientowana ;P Google jednak nie wie wszystkiego
(08-12-2014 15:57)malpa2 napisał(a): Mam sprawdzone info, o ile można ufać pani Paulinie, która tam pracuje ale raczej można, jest dobrze poinformowana i zorientowana ;P Google jednak nie wie wszystkiego
Takie prymitywne przeświadczenie, że jak czegoś wujek google nie pokazuje, to nie istnieje
Szkoda, bo potem rozliczanie się to istna męczarnia...
Tak, no niestety..
Oni mają takie przeświadczenie że u nas euro to już na początku 2015 roku, więc po co polska waluta. Choć tłumaczyłem że to nie takie proste i nam do euro wcale nie śpieszno