Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych
Pisałem do nich. Mają sprzeczkę z PayPalem bo cały czas nie mogą wysłać wypłat (Komunikat: Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności.)
Też spotkałem się z takim problemem i też mnie to wnerwiało więc się im nie dziwię, że mają wyje**ne na PayPala. Możliwe, że wypłaty będą realizowane na Payza lub Skrilla.. Chyba, że coś wymyślą innego.
EDIT:
Jest też opcja, że będzie PM. Będą robić ankietę gdzie będzie można wybrać sposób płatności.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-07-2014 13:46 przez krispol89.)
RE: Przepisuj.pl - Zarabiaj na przepisywaniu tekstów reklamowych
Cytat:Pisałem do nich. Mają sprzeczkę z PayPalem bo cały czas nie mogą wysłać wypłat (Komunikat: Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności.)
Też spotkałem się z takim problemem i też mnie to wnerwiało więc się im nie dziwię, że mają wyje**ne na PayPala. Możliwe, że wypłaty będą realizowane na Payza lub Skrilla.. Chyba, że coś wymyślą innego.
EDIT:
Jest też opcja, że będzie PM. Będą robić ankietę gdzie będzie można wybrać sposób płatności.
To jest problem nowych kont, które przyjmują płatności i próbują je wysyłać. Na moim fake kontach też tak miałem i zazwyczaj wystarczyło poczekać 24-48h od otrzymania pieniędzy, aby móc wysłać na główne konto.