Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jakie jest Twoje zdanie dotyczące zerowania GP.
Ankieta jest zamknięta.
Jak najbardziej, serwis ożyje. 43.53% 74 43.53%
Jest mi to obojętne. 8.82% 15 8.82%
Nie chcę zerowania GP 47.65% 81 47.65%
Razem 170 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 
Kasacja punktów - ankieta

Autor Wiadomość
RE: Kasacja punktów - ankieta
Sprawdź:
jak nie ma ratunku to trzeba wyzerować, ale dla tych którzy mają sporą ilość GP powinny być osobne nagrody na aukcji, licytacji.....
Glosy: majeros (+1)
Jestem na NIE.
Proponuje dodac wiecej nowosci bo po kasacji ja odejde i wiele innych uytkownikow.
Glosy: xavi512 (+1), Matheo249 (+1)
Jak już masz kasować to zrób to od razu, tzn. zrób aukcje i zaraz potem kasuj, i dodaj jakies nagrody na ten restock wkoncu

kkrzysiekk351, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
ej, te zerowanie punktów nic nie da, widać że Firegifts się kończy, a Jego upadek jest bliski, akcja kasacji punktów to tylko krotkie wydluzenie zycia serwisu ...szkoda
moim zdaniem po przegranej aukcji powinno zabierac 25% punktów i od razu by było inaczej bo kazdy kto by przegral to musiałby znowu dozbierac a tak to kazdy nabija punkty a nie ma ich jak wykorzystac

kkrzysiekk351, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
(03-07-2014 20:26)kkrzysiekk351 napisał(a):  moim zdaniem po przegranej aukcji powinno zabierac 25% punktów i od razu by było inaczej bo kazdy kto by przegral to musiałby znowu dozbierac a tak to kazdy nabija punkty a nie ma ich jak wykorzystac
Jak już masz kasować to zrób to od razu, tzn. zrób aukcje i zaraz potem kasuj, i dodaj jakies nagrody na ten restock wkoncu
w marcu proponowałem coś podobnego ale ludzie byli na nie...
http://firegifts.pl/forum/showthread.php?tid=264
Odsyłam do pierwszego postu.

[Obrazek: sygnatura.php?zl=9875&nick=Norti...mp;amp;10=]
Vide cui fide
Jak ten serwis ma żyć skoro AKTYWNOŚĆ admina jest bliska zeru, jeśli można to tak ująć...
Tu przede wszystkim potrzeba chęci!
Glosy: kuszelas (+1)
(03-07-2014 20:07)ania-leoniuk napisał(a):  ej, te zerowanie punktów nic nie da, widać że Firegifts się kończy, a Jego upadek jest bliski, akcja kasacji punktów to tylko krotkie wydluzenie zycia serwisu ...szkoda
Albo i nie... Jak już wcześniej wspominałem duża część ludzi, która za tym nie jest odejdzie. Tongue

(03-07-2014 20:26)kkrzysiekk351 napisał(a):  moim zdaniem po przegranej aukcji powinno zabierac 25% punktów i od razu by było inaczej bo kazdy kto by przegral to musiałby znowu dozbierac a tak to kazdy nabija punkty a nie ma ich jak wykorzystac
Też kiepski pomysł, jak dla mnie.
Pierw aukcje, potem kasacja.
Czemu nie, ale lepiej kupić więcej nagród o mniejszej wartości na te aukcje.
Moim zdaniem ludzie nie chcą wykonywać zadań, ponieważ są te same nagrody i im się nie opłaca. Może gdyby dodano nowe lub w jakimś stopniu odświeżono stare to serwis mógłby dalej funkcjonować bez zmian.
Wątek zamknięty