Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zarabiaj z programem PaidVerts .HIT.» Stabilny program! Zarabiaj od 1$ do 200$ dziennie! Z 1$ mamy 0,47$ zysku! Zarabiaj również bez inwestycji! Warto sprawdzić!
Dopiero dzisiaj zacząłem zabawę z tą stronką, zapowiada się obiecująco, ale mimo to mam pytanie. Może trochę głupie, ale cóz, mianowicie - ten dolar którego mam zainwestować i za którego mam dostać reklamy do wyklikania mam przelewać codziennie na ich konto, aby dostawać każdego dnia nowe reklamy?
@EDIT
Jak myślicie, czy sposób wchodzenia codziennie na stronkę, klikania na reklamy aktywacyjne dzięki którym zarabiamy BAP'y i wymienianiu ich na te 12 reklam za marne pieniądze, a potem po uzbieraniu w ten sposób 1$ i zainrestowaniu go w paczki jest opłacalny czy lepiej od razu przelać 1$ PayPal'em?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2014 22:50 przez Woldering.)
Musisz mieć minimum 1$ na koncie 'My balance' aby dokonać zakupu reklam bezpośrednio z konta PV. Lecz możesz też zakupić reklamy przez wpłatę z któregoś z procesorów płatniczych. Za 1$ otrzymujesz 3100 BAP. Jak wyklikasz reklamy znowu na wartość 1$ to mozesz reinwestować i zakupić kolejne reklamy. Oczywiście, że lepiej odrazu coś zainwestować i dostawać lepsze reklamy i szybciej "wspinać" się w poziomach programu. Bez inwestycji zawsze droga się wydłuża.
(13-07-2014 09:19)Punter napisał(a): Za 1$ otrzymujesz 3100 BAP.
Dokonując wpłaty 1$ przez PayPal'a automatycznie płacimy 6,50% + 0,30$, czyli tak na prawdę płacimy 1,37$, co daje nam przy maksymalnym zysku 1,55$ zaledwie 0,18$ zwrotu. Dobrze mówię, czy czegoś tutaj nie rozumiem? Oczywiście im bardziej będziemy się wspinać w tej drabinie BAP'ów tym będziemy zarabiać więcej, więc potem pójdzie już "z górki"?
No, tak. Ale jak wpłacisz więcej i będziesz miał więcej BAP to będziesz otrzymywał lepiej płatne reklamy i wtedy "nie poczujesz" tego 6,5% kosztu wypłaty, bo będziesz więcej zarabiał.