Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
ja mam na poziome 4,19 % więc podobnie jak wszędzie. Za dużo dziś nie robiłam a 36 zł wpadło więc potencjał jest ale z takimi stawkami konkurencji nie pokonacie mimo fajnych programów.
leady nie wpadaja jak szalone ze wzgledu na to że są tylko gdy komuś pociągnie kase z konta. Z jednej strony dobrze bo serwis się prawdopodobnie utrzyma, a z drugiej strony mniejsze zyski dla nas proste Smile
wystarczy kliknąć w obrazek aby wyświetliła się cała tabelka
900 Ledów dziennie!? Props albo fake Jerk2 Co do konwersji to racja,powolutku mi rośnie.
(03-03-2014 21:31)elbowndg napisał(a):  leady nie wpadaja jak szalone ze wzgledu na to że są tylko gdy komuś pociągnie kase z konta. Z jednej strony dobrze bo serwis się prawdopodobnie utrzyma, a z drugiej strony mniejsze zyski dla nas proste Smile

Dokładnie Smile

Natomiast pamiętajcie, że niewbity lead nie oznacza nieaktywnego subskrybenta. Jeżeli subskrybent zostaje aktywny i doładuje w przyszłości konto - lead zostanie naliczony Smile

werter, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
(03-03-2014 21:30)werter napisał(a):  Witam, jakie programy?

Proszę o wklejanie całej tabeli.

Bony Multikino oraz KFC mają 5-15% konwersji. Inne programy testujemy, będziemy usuwać słabe i zamieniać je (lub layout) na nowe mocno konwertujące.

Bardzo pomożecie nam wklejając całe statystyki konkretnych programów. Wiele zależy od miejsca i sposobu promocji. Będziemy wdzięczni za każdą krytykę, sugestie i pomoc w doborze programów.

Top user pozyskał wczoraj ponad 600 a dzisiaj 940 leadów z jednego programu (Bony do KFC) Wink

Stream, stream, stream... :>
Uwierzcie mi że oni nie oszukują. top user ma tyle leadów na 1000% znam tą nisze, dobra reklama i z automatu leca leady Wink
(03-03-2014 21:52)JustinTime napisał(a):  Uwierzcie mi że oni nie oszukują. top user ma tyle leadów na 1000% znam tą nisze, dobra reklama i z automatu leca leady Wink

Badi będzie stream Wink Aktualnie nie polecamy "sprawdź telefon" - musimy ten program przebudować od podstaw gdyż ma niską konwersję Smile

Multikino - Polecamy!
Jutro jak wcześniej wspominałem wchodzi lokalizator oraz pliki Smile

werter, dumny członek http://zarabiam.com od Jan 2014.
(03-03-2014 22:03)werter napisał(a):  Multikino - Polecamy!

W takim razie czas przetestować Big Grin Big Grin

Długo już działacie ? W fires wszedłem, 4 stówki wpadło w 2 dni i się biznes rozpadł.. nie chcę drugi raz sobie apetytu robić..
Odpowiedz