Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
poczekaj statystyki co godzine sie zmieniania a i wcześniejszych wejsc przed zmiana posta nie licz
(16-02-2014 22:03)themustang01 napisał(a): Ok zaliczylo, a mam pytanie mogę np do jednego postu dać 10reklam z exad me i w ten sposób moje zarobki będą x10 większe?
Niestety nie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-2014 22:21 przez cinek1311.)
(16-02-2014 23:04)cinek1311 napisał(a): na 7 stronie tego tematu masz dowód
Dzięki za strone działa zajefajnie dodałem kilka wpisów na bloga do każdego kilka reklam i wzialem do każdego wpisu link dodałem kolo wieczoru na hitleap (premium) z wejściami Google linkiem do blogu wczoraj a teraz mam 75centow juz serio można dolara zgarnąć w dzień 24h najłatwiejszy prócz cashpirate sposób zarobku teraz uzbierać aby minuty na hitleapie do oględzin 10dolcow na exade i zwróci mi się za premium na hitcie jestem mega zadowolony Dzięki wielkie ze dodałeś to tutaj
wczoraj zlecilem dzisiaj wypłata expressowo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2014 13:25 przez DamianXIX.)
Widze watek ucichl nikt tu sie nie wypowiada a ja mam problem jak lecialy mi 10centow na godzine tak teraz 10centow na dzien mialem a teraz juz wcale nie leci nic ktos wie czemu sie tak dzieje czyzby SCAM ? jakies problemy czy tez banuja ?