Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Mogły by być np. takie programy:
Lotto - wynik losowania jakiś czas przed losowaniem ale tylko 3 liczby
Ciąża - Sprawdź czy jesteś w ciąży
Prawko - prawo jazdy ze zniżką 30% taniej.
Podatek - czyli że trzeba podać jakieś tam dane i numer telefonu po czym zostaniemy zwolnieni z podatku za cały rok
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2014 08:11 przez Eurolean.pl.)
(27-01-2014 08:07)Eurolean.pl napisał(a): Podatek - czyli że trzeba podać jakieś tam dane i numer telefonu po czym zostaniemy zwolnieni z podatku za cały rok
Bez przesady.. Ludzie by w to uwierzyli i by potem mieli problemy..
@edit, w sumie nie wiem czy ktoś by w to uwierzył, ale po lokalizatorach itp. to widać, że ludzie to idioci.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2014 08:39 przez Mafesto.)
Fajnie jakby było takie coś że np...jeżeli w miesiącu uzbieram np. 20 tyś wizyt to mogę też to wymienić na kubek,koszulkę czy coś.
Można też zrobić bannery z reklamą do każdego programu ,żeby każdy mógł na swoją stronę dodać np. baner z lokalizatorem.
(27-01-2014 18:12)patryk119b napisał(a): Granie na czekanie.
Nikt nie będzie podejrzewał dlaczego musi podać swój nr telefonu.
Powiem ci że o tym to nie pomyślałem... A pomysł podsunąłeś świetny! Na prawdę trzeba to wdrożyć w życie a przez miesiąc będą się sypały leady jak piasek
(27-01-2014 18:12)patryk119b napisał(a): Granie na czekanie.
Nikt nie będzie podejrzewał dlaczego musi podać swój nr telefonu.
Woooow super pomysł !!!!!
----------
Może coś zamiast doładowań które chyba były można by dać opcję 200sms do wszystkich lub internet za darmo cos w tym stylu bo jednak najlepiej by bylo gdyby pojawilo sie cos w tym stylu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2014 20:33 przez cokieee.)
świetny pomysł z po prostu dodatkami na telefon tzn. internet, granie na czekanie, darmowe rozmowy czy też pakiet smsów Teraz tylko wprowadzić to w życie, a leady będą się sypać jak mmm